Derrota de l'Igualada de vòlei davant el campió

Inefc Volley Lleida 3 - Pintures Planell Igualada Volei Club "A" 1

Dilluns, 26 octubre 2009. 18:45. Redacció AnoiaDiari.
Dissabte passat, l’equip sènior masculí es va desplaçar fins la capital del Segrià per disputar el partit corresponent a la segona jornada de Primera Catalana. El rival que l’esperava era l’INEFC VOLLEY LLEIDA, el campió de la temporada passada. El partit va estar força igualat i els finals de set van tenir un especial protagonisme. La victòria se la va endur l’equip local amb un resultat de 3-1. Per la seva banda les noies van sumar una victòria en un partit a casa contra l'Hospitalet.

Les noies del sènior

El partit va ser de molt bon veure, donada la igualtat en el marcador durant el desenvolupament dels sets i la llarga duració dels punts. El primer set va anar igualat amb un diferencial màxim de 2 punts fins a dues terceres parts del set, on els igualadins van patir una davallada psicològica com a conseqüència de dues errades no forçades. La reacció per part de l’equip igualadí no va arribar i el Lleida es va endur el primer set. Amb un sac segur i no molt contundent, el Lleida especulava buscant el contraatac moltes vegades possible gràcies a la gran defensa i el bon posicionament d’aquesta, clau en la seva victòria. Els atacs de primer temps del Lleida eren molt ràpids i agafaven mal posicionada a la defensa igualadina. El segon set va anar una mica del mateix pal, però els igualadins aquesta vegada van donar més guerra en les acaballes del set. Finalment, va ser en el tercer set quan la situació es va invertir. Semblava que el Lleida volia arribar d’hora a casa i va començar a distanciar-se en el marcador quan de sobte els igualadins van iniciar una espectacular remuntada cap a les acaballes del set. Sense donar gens la sensació que els igualadins llençaven la tovallola, van aconseguir sumar el set al seu favor. El quart i el que va acabar essent l’últim del partit va ser el més fluixet de tots. Va ser un partit molt intens psicològicament, i quan els igualadins havien de donar un bon cop de puny sobre la taula, la confiança dins l’equip va començar minvar observable en un seguit d’errades no forçades i de combinació entre els jugadors. Així doncs, el Lleida es va endur el set i, per tant, el partit. Els parcials dels sets van anar de la següent manera: 25-18/25-23/23-25/25-19.

Sènior masculí B

Pintures Planell Igualada Volei Club "B" 2 - Volei 6 Manresa "B" 3

Diumenge passat el recent format equip del Pintures Planell IVC va demostrar que encara té camí per fer però que pas a pas les coses surten millor.

Va perdre per un ajustat 2-3, cinc sets en global en els quals va realitzar més punts que els manresans.

Doncs els 3 sets que va perdre, el primer, el segon i el tie-break, ho va fer per dos punts de diferència i els sets que va guanyar, el tercer i el quart, ho va fer per més de 5 punts de diferència.

Els parcials van ser, 23-25, 23-35, 25-20, 25-17 i 14-16.

Les sensacions van ser molt positives. Es va remuntar un partit que estava 0-2 a sota amb tranquil•litat i bon joc. Es van eixugar els errors del partit anterior, tant en les rotacions (noves per ells) i en gran mesura en els posicionaments, a més, la construcció de les jugades va ser més fluida i feta amb més i millor serenitat.

Va faltar rematar la feina en el tie-break; i saber mantenir els nervis en els finals de set ajustats, que són els que es van perdre.

El pròxim partit serà a Sabadell, segurament el rival més fort del grup.

Sènior femení

PINTURES PLANELL IGUALADA VÒLEI CLUB, 3 - AE JOVENTUT HOSPITALET-CVVH, 0

El passat dissabte es va jugar a Les Comes el partit que enfrontava al sènior femení del Pintures Planell Igualada Vòlei Club contra l’AE Joventut Hospitalet-CVVH. L’Igualada, seriòs, es va presentar a Les Comes amb les idees clares i sense voler donar cap mena d’esperances a les rivals es van endur el partit per un clar 3 a 0.

El primer set va ser, potser, el millor set que han jugat les igualdines en els cinc partit que porten aquest any. No van cometre errors, estaven molt concentrades y cada pilota la lluitaven al màxim tot i que l’avantatge al marcador era aclaparador. L’equip rival quan va obrir els ulls ja perdia 25 a 8.

Al segon set, tot i no ser tan perfecte, l’Igualada no va haver de patir en cap moment per endur-se el set, aquest cop 25 a 18.

Al tercer set, la relaxació va jugar una mala pasada a l’equip local. L’Hospitalet va fer un parcial de 0 a 5 només començar el set. Però un temps mort demanat pel tècnic igualadí i la concentració mostrada per les jugadores es van encarregar que aquell marcador només fos un miratge per les visitants i que el 0 a 5 passes a ser un 8 a 8. Un cop atrapades, les de l’Hospitalet van intentar fer un últim esforç per mantindre el ritme igualadí però les locals van estar molt més encertades y van acabar el set com els anteriors, sense patir y amb un parcial de 25 a 17.

De moment l’equip igualadí ha guanyat els dos partits que ha jugat sense rebre cap set en contra. I les sensacions d’aquest partit són encara millor que les del primer.

El pròxim rival serà el Sant Boi. Esperem que els hi segueixin anant igual de bé les coses i puguin celebrar la tercera victòria.