Derrota inexplicable de les noies del futbol

C.F. IGUALADA 2 – SUBURENSE 4

Diumenge, 12 febrer 2012. 16:30. Redacció AnoiaDiari.
El CFI femení va perdre aquest dissabte davant del Suburense, després d'una primera part impecable de l'Igualada, que no feia preveure que el resultat al final del partit fos tant negatiu per a les noies del futbol.

L’Alba jugant la pilota endavant

Tota la primera part va ser de domini de l'Igualada que jugava, triangulava, dominava i tenia el control absolut del partit.

El primer gol va arribar quan la Mireia, la jugadora més endarrerida de l'Igualada, recull un refús de la defensa visitant al mig del camp i, veient el forat, engalta un xut potentíssim des de la línia central que serveix per obrir el marcador.

Semblava que el partit es posava de cara, però encara no s'havia acomplert el primer quart d'hora quan el Suburense empatava el partit.

Tot i l'ensurt, l'Igualada va tornar al seu joc, dominant, desbordant i creant un munt d'ocasions. Finalment en un córner la pilota va arribar a la Mariona que no va dubtar a batre la portera visitant i avançar novament l'igualada.

Amb un 2-1 una mica just pels mèrits de l'Igualada, s'arribava al descans.

A la segona part va canviar la decoració del partit i, si bé l'Igualada continuava dominant, els contracops del Suburense eren cada vegada més perillosos. L'empat va destarotar les locals que ja no controlaven el joc com a la primera part, i les grogues van anar creixent fins a aconseguir dos gols més amb els que s'enduien els tres punts.

Proper partit

Dissabte que ve a les 12 del migdia, l'Igualada rep Les Preses a Les Comes, en el partit ajornat de la 16ª jornada de lliga.

C.F. IGUALADA: Eli Guillén (portera), Elena Alert (Yaiza Moratilla 46'), Carla Navarro (Teresa Rovira 60'), Maria Sayavera (Alba Martos 46'), Mireia Toldrà (defenses), Araceli Barroso, Jèssica Pablos (Elena 75'), Maria Solé (Laura Queraltó 46') (centre del camp), Mariona Marsal, Judit Pablos, Marina Salanova (Janet Mendoza 60') (Marina 76') (davanteres) Entrenador: Paco Pablos

SUBURENSE: Aldara Sánchez, Núria Alba, Mª Teresa Purtí, Tatiana Pérez, Marina Mata, Judit Buti, Sandra Perales, Estitxu Julián, Laura Guilera, Ruth González, Ana Belén Cima. Suplents: Ester Gómez, Isabel Lladós, Julia Sol Estévez. Entrenador: Josu-Imanol Julián Fandiño

GOLS: 1-0 Mireia (7'), 1-1 Sandra (13'), 2-1 Mariona (24'), 2-2 Ester (52'), 2-3 Tatiana (70'), 2-4 Ruth (79')

ÀRBITRE: Edgar Carmona Martínez – Assistents: Ahmed Matchikh, Daniel Vlasceanu

INCIDÈNCIES: Targetes grogues a Mariona Marsal, Tatiana Pérez, Ruth González