Derrota previsible del CBI

BC RIVER ANDORRA 79 - CB IGUALADA 74

Diumenge, 13 novembre 2011. 20:45. Redacció AnoiaDiari.
El primer equip del CB Igualada es va desplaçar fins a Andorra i va perdre davant del BC River Andorra B per un resultat igualat de 79-74. La derrota, que ja era previsible, va ser en un dels camps més difícils de la temporada i davant d’un conjunt que també promet i lluita per ser al capdavant de la classificació.

El CBI va perdre per 5 punts

El primer període va ser domini total per part del jugadors de l’Anoia, que amb un inici intens i agressiu al darrere, intentant controlar el rebot defensiu, els permetia jugar amb rapidesa l’atac i imposant un ritme de joc molt alt que va deixar desconcertat l’equip local, així ho reflexa el parcial d’aquest quart amb un 13-25 pels igualadins.

El segon període va ser l’altra cara de la moneda, l’equip andorrà que es va posar mans a la feina, va dominar de principi a fi aquest quart, amb accions defensives que frenaven el joc d’atac del C.B. Igualada i van començar a funcionar a sota els taulells amb els seus pivots i amb bons llançaments des de l’exterior, res van poder fer els homes d’Isart per reduir la diferència d’aquest parcial que era clarament pels locals amb un 25-14, arribant al descans amb un resultat ben ajustat que dominava l’equip igualadí per 38-39.

El tercer (20-17) i quart (21-18) períodes van ser un monòleg, les alternatives en el marcador s’anaven succeint, els dos equips intentaven ampliar la seva diferència en el marcador a partir de canvis defensius i amb estratègies de jugades en atac, però cap d’ells ho aconseguien, ja a la represa del partit es preveia una segona part igualada i intensa fins al final del matx.

En els darrers minuts algunes accions amb pèrdues de pilotes no forçades i faltes no van afavorir l’equip visitant i, tot i el bon joc del jugadors del CBI, van deixar escapar una victòria que finalment es va decantar cap a l’equip andorrà, amb un marcador igualat de 79-74.

Proper partit

Ara el CBI ha de fer un bon partit el dissabte 19 de novembre davant d’un equip intens i dur. Els Lluïsos de Gràcia A seran a Les Comes a les 7 del vespre.

Àrbitres del partit: A. Figueredo com a principal i X. Ruíz com auxiliar.

Els jugadors inicials per part del C.B. IGUALADA, que jugava com a visitant: Q. PADRÓS, , C. FONS, E. BURGÉS, M. CORCELLES, M. ROCA. Per part del B.C. RIVER ANDORRA “B” que jugava com a local: S. MARÍN, X. GALERA, O. FERNÁNDEZ, J. FERNÁNDEZ, G. DIEDHOU.

Parcials de cada quart: 1r 13-25, 2n 25-14, 3r 20-17 i 4t 21-18.

Anotacions per part del C.B. IGUALADA: Q. Padrós (11), R. Jubert(0), D. Vallverdú (0), J. Torres (0), A. Roca (0), C. Fons (12), E. Burgés (12), A. Gual (17), M. Corcelles (6), M. Roca (16).