El primer equip montbuienc debuta a Andorra amb un bon resultat

Andorra Locubsa 3 - H.C. Montbui 3

Dijous, 24 setembre 2009. 20:00. Redacció AnoiaDiari.
La lliga d’hoquei patins ha començat pel primer equip montbuienc, i ha tingut un inici de temporada complicat doncs el primer partit es va disputar un divendres per la nit a la pista de l’Andorra, una pista complicada de puntuar, en el primer partit amb les noves regles de joc, un partit que suposà el debut de dos jugadors júniors en la categoria, en un partit on els montbuiencs demostraren que ja escalfen motors per la present temporada, i no van voler deixar escapar cap oportunitat, ni contra un equip com és l’Andorra, que enguany s’ha reforçat amb jugadors de categories superiors i alguns internacionals.

El primer equip de l'HC Montbui

Els montbuiencs van iniciar el partit amb força i rapidesa tècnica, fent-se amb el control de la bola i provocant, des dels primers minuts de joc, nombroses ocasions de gol, aconseguint a minut 3 de la primera part el primer gol montbuienc fruit d’una jugada d’equip. En els minuts restants d’aquesta primera part, es resolgué un joc molt ràpid i mogut, basat en continus contraatacs, un joc molt igualat entre ambdós equips però el Montbui va ser notablement superior als locals en possessió de pilota. No obstant, els locals van aconseguir despistar la defensa montbuienca i aconseguiren empatar a falta de 5 minuts pel final de la primera part.

A la represa del joc, els montbuiencs van sortir a la pista més nerviosos i ansiosos de gol, ofuscant-se davant un rival que va començar a dominar el partit per primera vegada, provocant més ocasions de gol que eficaçment va aturar el porter montbuienc. Després de nombrosos intents, al minut 12 d’aquesta segona part, els locals es posaren per davant al marcador, amb el 2 a 1, fent pressió sobre els montbuiencs que comencen a afluixar el ritme i a desmotivar-se quan, al minut 16 novament s’imposen els andorrans aconseguint el 3 a 1. A falta de poc més de 3 minuts i mig pel final un fort xut montbuienc des de mig camp aconsegueix sorprendre al porter local amb la guàrdia baixa i els montbuiencs escurçaren distàncies amb el 3 a 2, un gol que va fer tornar les ganes de joc als jugadors grocs i van reprendre el domini sobre el terreny de joc, acurant la tècnica, sense caure en un joc fort per evitar, amb la nova normativa, ser castigats per acumulació de faltes, tal i com va succeir als andorrans, que per tal de no perdre els tres punts, realitzaren un joc més dur, provocant una falta directa i un penalt a favor dels montbuiencs, un penalt que molt bé van saber transformar en gol, aconseguint un merescut empat a 3 gols, que donava el primer punt de la temporada, en un partit que va deixar un bon sabor de boca als aficionats montbuiencs que es van desplaçar fins Andorra per animar el seu equip.

Van jugar per l’HC Montbui: Jordi Mellado (a la porteria), Lolo Chinchilla (porter), Dani Baraldés, Oriol Mata, Joel Montiel, Aitor Copoví, Quim Aribau, Sergio Martín i Pere Vallès, sota les ordres de Roger Corral i Aitor Centelles.