Els equips del C.Handbol Vilanova no acaben de resoldre

Vilanova 22 - Vilamajor 26 / Sant Vicenç 23 - Vilanova 23 / Guissona 23 - Vilanova 9

Diumenge, 15 febrer 2009. 21:07. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de setmana, els tres equips del Club Handbol Vilanova han abaixat una mica la guàrdia. Tot i que han estat dues derrotes i un empat, els tres equips han treballat bé i tant les sènior com les juvenils van tenir moltes opcions per endur-se el partit.

Imatge d'arxiu

Ull Blau Vilanova 22 - C.H Vilamajor 26

Alineació i gols: LIDIA (4) – SANDRA (9) – SILVIA (0) – JUDIT (0) – SONIA (5) – GAL•LA (4) – ALBA (0) (PORTERES NOELIA i JUDITH)

Tercer enfrontament aquesta temporada entre les vilanovines i el Vilamajor, fins ara un partit per cap, però dissabte es va desfer l’empat en contra de les noies del Vilanova.

Tot el partit molt igualat però les vilanovines sempre per darrere del marcador, amb opció a haver-se endut el partit. Una defensa correcta i un atac més elaborat que en els últims partits, però amb bastants errades de llançament en ocasions clares, així com també nombroses pèrdues de pilota que ocasionaven contraatacs fàcils per l’equip contrari.

També, comentar, els pocs canvis de què disposaven les anoienques la qual cosa va fer que en moments del partit es notes el desgast físic de les jugadores.

Propera setmana

Juguem a la pista del Molins de Rei B, diumenge 22 de febrer a les 10 del matí. Rival desconegut per l’equip Vilanoví.

E.H Sant Vicenç 23 - Ull Blau 23 Empat in extremis!

Alineació i gols: GAL·LA – ALBA – LAIA – TANIA – AINOA - AIDA (PORTERA MONICA I ESTEFANIA)

Gran partit el de dissabte jugat per l'equip Juvenil de l'Ull Blau Vilanova del Camí. Les vilanovines que afrontaven el partit mancades d'efectius, ja que s'hi van presentar amb tant sols 6 jugadores de camp i dues porteres, van jugar un partit del qual en destacaríem l'actitud, la persistència i el sacrifici que hi van posar de la primera a la última jugadora.

De bon principi, les vilanovines van dur la batuta del partit, tot i que els primers 10 minuts fins que no hi va haver un canvi en el sistema defensiu varen ser dominats per les del Baix Llobregat. L'equip sabent de les seves mancances a nivell de recanvis de jugadores, va fer un partit amb un domini i control i tempo del partit espectacular. No van deixar cap detall el descobert i això els hi va permetre als últims minuts emportar-se un agònic punt. A la mitja part les vilanovines dominaven de tres gols, 10-13, tot i que en alguns moments de la primera part es va arribar a dominar de 5 gols.

A la segona, l'esforç i el cansament d'algunes jugadores va passar factura, i amb 10 minuts les del Baix Llobregat ja havien recuperat el parcial. A partir d'aquell moment el marcador va anar gol amunt gol avall, fins que a falta de 5 minuts, les de Sant Vicenç van aconseguir posar-se per davant. No obstant això, la persistència que varen posar les vilanovines van fer que s'acabés empatant aquest partit que sense cap mena de dubte es d'aquells que fan afecció.

Propera jornada: Juguem a casa contra l’handbol Perelló, dissabte 21 de febrer a les 16h al pavelló de Can Titó

Acle Guissona 23 - Moreres Vilanova 9

Alineació i gols: NÚRIA – NATALIA D – NATALIA G – LORENA – NOUR – ANNA – MARTA – MIREIA – NOEMÍ – ALEXANDRA – SARA – SONSOLES – JÚLIA - CRISTIINA

El passat diumenge dia 15 de febrer les noies del Vilanova es van desplaçar a casa del Guissona.

La dinàmica del partit va ser d’una defensa forta tot i que degut a les pèrdues de pilotes van provocar una gran diferencia al marcador.

En respecte a les jugadores dir que en tot moment van estar lluitant, treballant i provant noves coses que fins aleshores no sabia pogut apreciar. Per aquesta raó animem a les noies a què vagin creixent com a jugadores.

Pròxima jornada, tornen a jugar a casa contra el club handbol Montbui. Dissabte a les 11h al pavelló de Can Titó.