S'escapen els 3 primers punts del 2009

PROINOSA IHC 0 - LICEO 2

Diumenge, 4 gener 2009. 17:16. Redacció AnoiaDiari.
L’Igualada d’hoquei estrena l’any amb una derrota a casa, la tercera consecutiva. El Liceo s’ha imposat aquest dissabte per 2 gols a 0 a les Comes i treu a hores d’ara 11 punts als de casa que amb 24 punts se situen en sisena posició.
CLASSIFICACIÓ - RESULTATS

RESULTATS

CLASSIFICACIÓ

Imatge del partit

El PROINOSA ha començat el partit amb bon peu, amb força rematades a porteria i oportunitats molt clares pels locals, superiors al visitant que malgrat tot s’ha avançat amb un gol de rebot.

El Liceo es col·locava sorprenentment per davant del marcador però els arlequinats no han deixat de pressionar i mantenint opcions clares per part de tots dos equips fins arribar al descans.

El segon temps ha acusat la pèrdua progressiva de control per part dels locals, tot i que ha tingut algunes oportunitats. Ha estat però al minut 12, que aprofitant una errada de marcatge dels igualadins, Gende, del Liceo ha enviat la bola al fons de la xarxa.

Amb 2 gols per davant dels rivals, el Liceo s’ha tancat a la defensa i l’Igualada no ha pogut passar, mantenint el 0-2 fins al final.

Ara l'IHC té 3 partits duríssim en 15 dies: dissabte a Vilanova, dimarts a les Comes contra el Reus i dissabte partit decisiu de la Champions, a casa , contra el Noia.

PROINOSA IHC 0 (0/0) Balagué, Navarro, Busquets, Edu, Creus, equip inicial. Pelicano, Baliu, Marin. Ll. Tomàs

LICEO 2 (1/1) Llaverola, J.Bargalló, R. Garcia, J. Lamas (1) i P. Alvarez, equip inicial. Payero i Gende (1).