El C.F femení juga dues parts ben diferents

C.F. Torroella 1 – C.F.Igualada 0

Dilluns, 22 març 2010. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
L'Igualada ha jugat una molt bona primera part al camp del Marianao, on ha tingut fins a tres oportunitats clares d'inaugurar el marcador. Els primers minuts han estat de domini de les locals, però ben aviat l'Igualada ha començat a practicar el seu joc i atansar-se a la porteria rival. Era el minut 11 quan una falta a la frontal l'ha enviat la Carola al travesser. Era la primera oportunitat clara en que l'Igualada avisava del seu potencial.

Maria Solé del CFI femení

El domini altern ha continuat, però les noies del Torroella no acabaven d'arribar amb perill a la porteria de la Noelia. Sí que hi arribava l'Igualada que al 22 de la primera ha llançat un altre avís en una jugada de tota la davantera: la Sara ha pujat per l'esquerra, li ha passat a la Janet que veient venir la Marina de cara li ha cedit perquè pogués xutar a porteria, però el travesser una altra vegada ha impedit que el marcador es mogués.

Encara han tingut alguna altra ocasió clara les noies d'Igualada però no s'ha materialitzat.

A la segona part, l'Igualada ha baixat el rendiment malgrat que ha continuat el domini alternatiu del partit i també les ocasions per part de l'Igualada que sovintejaven més que les del Torroella.

Quan només faltaven cinc minuts per acabar i es donava l'empat per bo, un contraatac a la sortida d'un córner ha deixat la davantera del Torroella sola davant la Noelia que no ha pogut evitar l'1-0 que seria definitiu.

C.F. Igualada: Noelia Garcia (portera), Elena Alert, Yaiza Moratilla, Carla Navarro (Marina 90'), Maria Sayavera (Núria Manils 76') (defensa), Carola Monrabà, Maria Solé, Mireia Toldrà (centre del camp) Sara Bergadà (Clara Casares 82'), Janet Mendoza (Mar Jorba 46'), Marina Salanova (Jessica Pablos 46') (davantera). Entrenadors: Santi Ramos i Laura Queraltó

C.F. Torroella: Aldara Sánchez, Teresa Echeverría, Andrea Barbero, Laura Vázquez, Tania Gómez, Sandra Alberch, Mercè Corbella, Coral Vázquez, Elisabet Simón, Stephanie Negro, Samanta Lozano. Suplents Verónica Cascales, Sandra Hoya. Entrenador Jonathan González.

Àrbitre: Jordi Ortiz Villalonga. Ha hagut d'amonestar amb targeta groga les jugadores del Torroella Laura Vázquez i Stephanie Negro.

PROPER PARTIT

Dissabte a les 6 de la tarda l'Igualada rep a Les Comes al Sant Gabriel, segon classificat.