Final d'una temporada brillant per al femení del CFI

At. Riudeperes, 2 - CF Igualada, 5

Dimarts, 21 maig 2013. 18:30. Redacció AnoiaDiari.
Una tarda freda i plujosa va acompanyar el darrer partit de lliga de les noies del C.F. Igualada Femení d'una temporada que han conclòs brillantment en el grup dels destacats de la categoria, mostrant una de les millors eficàcies golejadores (la segona i quarta classificades de la taula són igualadines) i també una de les millors defenses del grup, amb molt pocs gols encaixats.

L'equip celebrant el primer gol

Amb més baixes que de costum, les igualadines van començar dominant el partit però sense mostrar-se excessivament perilloses i no va ser fins al minut 24 de la primera part quan la Yaiza va obrir el marcador a la sortida d'un córner. L'avantatge el van neutralitzar al cap de poca estona les locals també en una jugada de córner.

Faltava poc per la mitja part quan la Mariona, en una jugada de força, va tornar a avançar les igualadines, però tampoc va durar gaire l'alegria i es va arribar al descans amb empat a 2.

Els primers minuts de la mitja part semblava que les osonenques sortien amb més empenta, però l'Igualada es va anar entonant i el gol de la Stefany després d'una gran jugada de la Judit va avançar les igualadines definitivament i va marcar el punt d'inflexió en què les blaves van passar a dominar el partit sense deixar opcions a les locals.

A partir d'aquest moment només hi va haver un equip sobre el terreny de joc i una escapada per la banda de la Marina i una rematada de la Míriam que havia pujat a rematar un córner van posar el 2-5 definitiu al marcador.

CF IGUALADA: Noelia García (portera), Janet Mendoza (Yaiza 62'), Yaiza Moratilla (Ester Soler 46'), Carla Navarro, Míriam Solies (defensa), Elena Alert, Ainoa Carrillo (Mariona 62'), Jèssica Pablos (centre del camp), Mariona Marsal (Stefany Ferrer 46'), Judit Pablos, Marina Salanova (davanteres) . Entrenador: Paco Pablos.

AT. RIUDEPERES: Carla Motjer, Meritxell Portet, Sílvia Palau, Laura Jiménez, Helena Artola, Selene Mesa, Sandra Pelegrín, Sara Carrasco, Sofía Lozano, Mónica Lozano, Julia Díaz. Suplents: Judit Pujolàs, Mònica Ramírez, Núria Solà, Roser Dot.

ÀRBITRE: Manuel Leiva Nuño. Assistents: Moustafa Hemmit Afouhuat– Enric González Carrero

GOLS: 0-1 Yaiza (24'), 1-1 Mònica Ramírez (31'), 1-2 Mariona (42'), 2-2 Sara (44'), 2-3 Stefany (63'), 2-4 Marina (70'), 2-5 Míriam 82')

INCIDÈNCIES: Cap

Proper partit

A partir de la setmana que ve les noies del CFIF jugaran la Copa Catalunya amb un calendari que encara està per determinar.