Fran Arévalo encapçala la remuntada del CF Igualada

CF Igualada, 3 - CF Vilanova i la G., 1

Diumenge, 4 novembre 2012. 19:15. Redacció AnoiaDiari.
Després de la derrota de la jornada passada al camp del Tàrrega, el Club Futbol Igualada ha tornat a la bona línia de joc amb una victòria a Les Comes davant del Vilanova i la Geltrú, remuntant un gol advers de la primera part amb dos dianes de Fran Arévalo i una de Gerard Jorba per a tancar el marcador.

Arxiu.

En una primera part amb un Igualada un pèl espés, els del Garraf ho van aprofitar per avançar-se al marcador i anar amb avantatge al descans. Però el gol de Fede no va arribar fins al 42 de la primera, així que durant la primera mitja hora el partit va estar del tot obert per veure qui obria abans el marcador, amb ocasions clares pel Vilanova, com un u contra u que Yannick aturava en una gran acció, igual que també un xut d'Enric des de la frontal que marxava fora o dues ocasions més dels homes de Tarrés que el defensa visitant Molina treia de sota pals.

Tot i això, la defensa igualadina no va poder evitar el gol dels vilanovins i s'arribava al descans amb una diferència d'un gol.

Al segon temps però, l'Igualada va sortir a guanyar el partit i amb un joc de combinació, arribava amb més perill a la porteria rival, tot i que el Vilanova no posava les coses fàcils, i les seves contres continuaven deixant el partit del tot obert. Però al minut 57 de partit apareixia Fran Arévalo per a fer el gol de l'empat i donava ales als blaus per a endur-se els tres punts.

Amb l'1 a 1 al marcador, els de l'Anoia continuaven buscant el gol de la victòria i el Vilanova semblava que perdia forces al camp. Així, tornaria a ser Fran qui fes el 2 a 1 i posés per primer cop el CFI per davant al marcador. Tot i això, últims minuts de patiment a causa de les arribades dels del Garraf, amb accions de mèrit de Yannick que van evitar l'empat. Finalment, al 84, Gerard Jorba feia el 3 a 1, posant la tranquilitat al marcador.

Xiulet final i tres punts més per al Club Futbol Igualada.

CF Igualada: Yannick, Baraldés, Enric (85' Cortada), Palet (87' Roger), Fran (83' Simón), Marí (45' Gerard), Pagès, Jony, Salinas, Bacha i Díez (85' Ton).

CF Vilanova i la Geltrú: Nito, Rulo, Marc, Raventós, Molina, Einard (74' Adri), Eloy, Laguna (86' Espi), Josep M. (62' Alex Hurtado), Fede i Triguero.

Àribtre: Montoro Morcillo. Groga per Fran.

Gols: 0 - 1 Fede (42'), 1 - 1 Fran (57'), 2 - 1 Fran (75') i 3 - 1 Gerard (84').

Proper partit

Els homes d'Isidre Tarrés es desplaçaran al camp del Torreforta, diumenge a les 11:45h.