Golejada de l'Igualada HC a Lleida en un partit rodó per als arlequinats

ICG Software Lleida, 1 - Igualada Hoquei Club, 9

Diumenge, 10 febrer 2013. 17:30. Redacció AnoiaDiari.
Aquest diumenge al migdia s'ha tancat la dissetena jornada de l'OK Lliga amb la golejada de l'Igualada per 1-9 a la pista del ICG Software Lleida, en un partit plàcid per als arlequinats, que amb tres hat-tricks de Vives, Baliu i Povedano s'han imposat amb facilitat als del Segrià, obtenint així tres punts importantíssims per a la classificació dels de Monclús.

Bona actuació del primer equip de l'IHC

L'Igualada va controlar el partit des de l'inici, posant-se per davant al marcador ben aviat, amb dues jugades de Baliu que amb un tir exterior van acabar al fons de la xarxa, posant així el 0 a 2 al marcador. El domini igualadí es feia palès a la pista, i Vives va ampliar la diferència amb un jugada individual fent, al minut 12, el 0-3 pels arlequinats.

Tot i aixó, el Lleida no es donava per vençut tan aviat, i tres minuts més tard, Necci retallava distàncies, donant un toc d'atenció als de Monclús, ja que els locals augmentaven el domini de la bola i no li posaven les coses fàcils a un Igualada molt fort fora de casa. Però llavors va apareixer Povedano per a fer l'1 a 4 i tronar el control als igualadins.

A continuació, en menys de cinc minuts van arribar tres gols consecutius per part dels arlequinats. Primer era Vives, qui ampliava l'avantatge, després el mateix Povedano qui feia el sisè, i per tancar la golejada del primer temps, Vives de nou feia l'1 a 7.

Començava el segon temps doncs, i els homes de Monclús semblaven tenir el partit sota control i els tres punts assegurats. Tot i la pressió a tota pista i un canvi a la porteria del Lleida, els arlequinats continuaren dominant l'enfrontament i mantenint la diferència al marcador, el que va permetre a Monclús dosificar alguns dels seus homes.

Tot i així, els igualadins encara tingueren un parell més d'ocasions, ja a la fi del partit. Primer amb una contra finalitzada per Ton Baliu i després amb un xut imparable de Povedano, al minut 21, que certificaven els dos hat-tricks d'ambdós jugadors i donaven l'àmplia victòria al seu equip.

LLEIDA 1 (1/0) Tomàs, Trilla, Marsu, Rodero i Necci (1), equip inicial. D.Lòpez, Rubio i Estrada.

IGUALADAHC 9 (7/2) Elagi, Marçal, Ton Baliu (3), Pla i Càceres, equip inicial. Oriol Vives (3), Pove (3), Nil Garreta, Marc Muntané. Albert Povedano.

GOLS: 0-1 Ton Baliu (m 3), 0-2 Ton Baliu (m 8), 0-3 Vives (m 12), 1-3 Necci (m 16), 1-4 Pove (m 18), 1-5 Vives (m 19), 1-6 Pove (m 20.37), 1-7 Vives (m 21). SEGONA PART. 1-8 Ton Baliu (m 19.50), 1-9 Pove (m 21).