Gran partit de l'equip sènior de l'Odena CB

Òdena CB 72 – CE Alheña 53

Dimarts, 13 març 2012. 09:30. Redacció AnoiaDiari.
El CE Alheña, amb només 4 derrotes en 16 partits, va visitar el Mestre Vila Vell amb la intenció de sumar una important victòria que a més allunyés definitivament als odenencs de les primeres places del campionat. Però els locals ho tenien clar, calia sortir al 100% des del principi per portar l’iniciativa del marcador, i així ho van mantenir durant tot el partir.

L’equip sènior femení, imparable amb 15 victòries en 18 partits. Foto: Adrià Garijo

Amb un parcial de 10-4, va arribar el primer temps mort visitant, les avantatges encara es van ampliar més (23-12), però va arribar la reacció del visitant, i amb un triple (23-20) l’avantatge va quedar reduïda a només 3 punts en el minut 16, diferència que no es va pràcticament alterar a l’arribar al descans (32-29).

No s’havia aconseguit marxar en el marcador però com a mínim, sí dominar-lo, tenir la iniciativa del partit. A l’inici de la segona part hi va haver l’aparició estel·lar del triplet Toni Noguera-Antonio García - Lluís Bové, i ja no es va perdonar. Un nou avantatge per sobre dels 10 punts va arribar amb un palmeix d’en Lluís Bové en el darrer instant del tercer quart (48-37). El darrer quart ja va ser un festival de joc per part dels odenencs, 8 punts consecutius del mateix Lluís amb 2 triples inclosos, van posar el 60-42 a 4’43 del final.

D’aquí fins al final hi va haver un intercanvi de cistelles i demostració per part de l’ÒDENA CB que encara té moltes coses a dir en aquesta recta final del campionat.

Campionat de Catalunya Sènior B Femení

Òdena CB 55 – SAFA Sant Andreu 31

Nou triomf de l’equip femení, el quinzè de la temporada de 18 partits. L’equip segueix lluitant per aconseguir la segona posició de la fase prèvia.

En aquesta ocasió visitava el Mestre Vila Vell l’equip cuer de la classificació, el SAFA Sant Andreu, per tant es preveia una victòria plaent i senzilla, i així va ser. Només durant els primers minuts l'equip visitant es va posicionar per davant del marcador i va oferir resistència, però ràpidament va veure’s qui dominaria el partit.

Les noies de l’Òdena Club de Bàsquet van tornar a donar una lliçó defensiva ofegant al contrincant, robant pilotes i deixant amb únicament 31 punts a les barcelonines. Aquesta bona defensa va resultar amb tot un seguit de contraatacs, bones oportunitats i un joc ràpid.

Per l’altra banda, la defensa del SAFA es va centrar en la zona, i l’atac era confús i constantment finalitzat per les pivots, el seu únic recurs.

Tot i els factors a favor que varen tenir les odenenques, no van saber trobar la fórmula per eixamplar la diferència i van endur-se el partit per 24 punts de diferència, podent haver estat una diferència bastant més àmplia.

Campionat Territorial Júnior C Masculí

Òdena CB 45 – Baquet SAMÀ C 49

Un equip júnior amb moltes baixes va lluitar fins a on li van arribar les forces, els vilanovins van agafar un avantatge que semblava insalvable però els odenencs no es van rendir, al final però no van poder donar la sorpresa. Amb aquesta derrota, queden amb bagatge negatiu en l’apartat de victòries/derrotes (9-10).

Campionat Territorial Sots 21B Masculí

ÒDENA CB 64 – ATLÈTIC SANT ANTONI 53

Partit molt irregular dels odenencs amb moltes pèrdues de pilota, violacions i errades en els llançaments a cistella, on 4 triples convertits per en Sergi Garcia en moments delicats del partit, van donar l’empenta definitiva per aconseguir una treballada victòria davant un equip que en cap moment va baixar els braços.