Gran victòria de l'equip sènior de 2a catalana de l’HC Montbui

HC Montbui, 9 - SH Casal l’Espluga, 2

Dimarts, 30 abril 2013. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
L’Hoquei Club Montbui va sumar una nova victòria a Can Passanals davant del Casal l’Espluga, un rival directe per la lluita per l’ascens. Els montbuiencs van realitzar un gran partit i no van donar cap opció al conjunt tarragoní.

Imatge d'arxiu

El partit va començar molt igualat amb molt respecte entre ambdós equips però van ser els montbuiencs qui es van avançar al marcador (1-0). Tot seguit, els tarragonins empataven desviant una bola dins l’àrea (1-1). Pocs minuts després, l’HC Montbui es tornava a posar per davant aprofitant un dos contra un molt ben finalitzat (2-1). Però els visitants tornaven a igualar el partit aprofitant un error en defensa dels montbuiencs (2-2).

Aquest gol semblava que mentalment faria mal a pocs minuts per arribar al descans però no va ser així, i a la següent jugada els montbuiencs tornaven a marcar (3-2) aprofitant una gran assistència al segon pal. Aquest gol va esperonar molt als jugadors i al públic de Can Passanals i va permetre que als darrers minuts de la primera part els locals marquessin dos gols més. El (4-2) aprofitant una falta directa i el (5-2) en un gran gol de mitja volta que donava molta tranquil•litat als montbuiencs per afrontar la segona part.

A la represa, l’HC Montbui va realitzar una gran defensa, va jugar amb molt de cap i va saber gestionar molt bé l’avantatge de tres gols amb la que es va arribar al descans.

A la contra, els montbuiencs van finalitzar un gran dos contra un (6-2) i seguidament, va arribar el (7-2) aprofitant un rebot del porter visitant. El partit semblava sentenciat, però els locals van seguir jugant amb molta intel•ligència i encara van fer dos gols més, el (8-2) d’acció personal i el (9-2) de xut exterior davant la impotència del conjunt tarragoní que veia com perdien totes les opcions d’ascens que els quedaven.

Cal destacar l’entrega de tots els jugadors des del primer minut i agrair especialment el suport del públic que va omplir Can Passanals i no va deixar d’animar en cap moment a l’equip.

Una final més superada per un HC Montbui que aquest proper dissabte jugarà el partit més important de la temporada a Sitges davant d’un altre rival directe a manca de tres jornades pel final de la lliga.

HC Montbui: Roger Madrid (porteria), Joel Montiel, Daniel Gual (3), Bernat Perelló (1), Isaac Gual (1) -inicial- Oriol Mata (2), Pol Domènech (2), Pere Vallès i Pep Ferrer. Entrenador:Gabri Ramírez.

Gols: 1-0 Daniel Gual, 1-1, 2-1 Pol Domènech, 2-2, 3-2 Bernat Perelló, 4-2 Daniel Gual, 5-2 Isaac Gual (Descans) 6-2 Daniel Gual, 7-2 Oriol Mata, 8-2 Oriol Mata i 9-2 Pol Domènech.

Proper partit

El CP Sitges s'enfrontarà a l'HC Montbui, dissabte, 4 de maig a les 18.30h.

Tres equips de la base, classificats per jugar les fases finals

Prebenjamins

HC MONTBUI, 0

CP MONJOS, 3

Jugadors Prebenjamí HC Montbui: Marc Serra (porter), Ona Vidal, Vadim Puig, Ariadna Busqué, Judit Llobet, Carla Bisbal, Pau Torilo i Liu Capdevila, sota les ordres de Manel Cervera i Roger Madrid.

Benjamins A

HC MONTBUI, 6

CP MASQUEFA, 2

Jugadors Benjamins HC Montbui: Biel Llobet (porter), Maure Madrid, Àlex Rica, Adrià Torras, Marc Bacardit, Gerard Bacardit, Arnau Segura i Guillem Ribas dirigits per Daniel Baraldés.

Alevins

HC MONTBUI, 10

MOLLET HC, 2

Jugadors Alevins HC Montbui: Sergi Ribas (porter), Víctor López, Dimitri Rosich, Arnau Puig, Jordi Galarza, Pere Subirana i Andrés Perez sota les ordres de Sergi Ripoll.

Infantils

CH VILA SECA, 8

Jugadors Infantils HC Montbui: Roman Arribas (porter), Basili (porter), Manel Román, Víctor Bossa, Eric Garcia, Víctor López, Jordi Galarza i entrenats per Sergi Ripoll.

Juvenils

HC MONTBUI, 4

CP VILANOVA, 3

Jugadors Juvenils HC Montbui: Roger Madrid i Adrián Muñoz (porters), Pol Bosch, Carlos Morales, Ivan Rica, Ricard Perez, Pau Torras i Manel Román. A la banqueta Bernat Perelló.

Veterans

HC MONTBUI, 3

CF CUATRO VIENTOS, 5

Van jugar per l’HC Montbui: Josep Mir (porter), Jofre Torra, Xavi Massana, Albert Pinyol, Albert Parera, David Compte, David Bars, Enric Rica, Joan Doncel “Xinu” i Carles Povill.