Gran victòria de l'Igualada HC sense encaixar cap gol

Igualada HC, 6 - Enrile PAS Alcoi, 0

Diumenge, 28 octubre 2012. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
L'Igualada HC tornava a jugar a Les Comes un nou partit de l'OK Lliga, tancant així el calendari de la quarta jornada disputada aquest cap de setmana, i ho feia amb una àmplia victòria davant l'Enrile PAS Alcoi, imposant-se per 6 gols a 0.

Arxiu.

La nota més positiva del partit disputat aquest diumenge va ser la de no encaixar cap gol en la porteria igualadina, defensada per un gran Elagi Deitg, que cada dia es troba més còmode en l'equip arlequinat.

El partit es plantejava difícil per a l'Igualada, ja que l'Alcoi venia de guanyar al FC Barcelona per 5 a 4, així que a priori les coses no eren fàcils per als de Cesc Monclús, tot i així, van saber-los plantar cara, demostrant que són, en cada partit, un equip més conjuntat, sobretot en defensa, com ho demostra el partit d'aquesta quarta jornada, que va finalitzar amb la porteria a zero.

El primer gol arribava al minut 6 de partit i l'IHC començava amb ànims l'enfrontament a Les Comes. Dos minuts més tard arribaria el segon i als minuts 11 i 21 de partit el tercer i quart gols, arribant així al descans amb una ampli avantatge al marcador i un molt bon primer temps del porter igualadí.

La segona part continuava estant dominada pels locals, tot i que no amb tant d'encert a porteria, al minut 12 feien el 5 a 0 i al 22, abans de finalitzar el partit el sisè i últim gol.

Els golejadors varen ser, Casadevall (2), Marc Povedano, Sergi Pla (2) i Oriol Vives.

Proper partit

El proper partit de l'OK Lliga serà dimecres 31 d'octubre, vigilia de Tots Sants, davant el CH Lloret.