Andorra HC, 4 - HC Montbui, 4

Dimarts, 2 octubre 2012. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
L’Hoquei Club Montbui va sumar un punt valuós en un dels desplaçaments més complicats de la lliga.

Equip sènrior masculí de 2a catalana

Els primers instants de joc, van ser de màxima igualtat. Però els montbuiencs aconseguien avançar-se al marcador (0-1) amb un xut exterior, i minuts després aconseguien ampliar el resultat (0-2) en un gol d’acció individual. A falta d’un minut del descans, els andorrans retallaven distàncies aprofitant una acció afortunada dins l’àrea.

A la segona part, la igualtat va continuar damunt la pista. L’Andorra empatava el partit des del punt de penal (2-2), però els montbuiencs es van tornar a avançar aprofitant un contraatac (2-3). Seguidament, l’equip local tornava a igualar el partit (3-3) en una bona acció individual.

A manca de dos minuts pel final, l’HC Montbui va posar-se novament per davant (3-4) en una acció d’oportunisme dins l’àrea. Però en el darrer minut l’equip local tornava a empatar (4-4), un resultat que ja seria definitiu.

HC Montbui: Pep Ferrer, Joel Montiel, Bernat Perelló, Daniel Gual, Pol Domenech -inicial- Edu Casadó (1), Oriol Mata (3), Pere Vallès, Isaac Gual, Roger Madrid. Entrenador: Gabri Ramírez

Gols: 0-1 Edu Casadó, 0-2 Oriol Mata, 1-2 (Descans) 2-2, 2-3 Oriol Mata, 3-3, 3-4 Oriol Mata i 4-4.

Proper Partit

HC Montbui - CP Vilanova (Divendres, 21.30h. Pavelló de Can Passanals).

Pocs punts per a la base de l’HC Montbui

Prebenjamins

HC Montbui, 1

CH Castellet, 3

Jugadors Prebenjamí HC Montbui: Marc Serra (porter), Ona Vidal, Vadim Puig, Ariadna Busqué, Judit Llobet, Carla Bisbal i Pau Torilo, sota les ordres de Manel Cervera.

Benjamins B

HC Montbui, 2

CP Cerdanyola, 8

Jugadors Benjamins HC Montbui: Zoe Torras (portera), Andrés Pérez, Pau Bars, Arnau Bosch, Pere Subirana, Àlex Molero, Guillem Ribas, Gerard Casas dirigits per Pere Vallès

Benjamins A

CP Sant Ramón, 6

Jugadors Benjamins HC Montbui: Biel Llobet (porter), Maure Madrid, Àlex Rica, Adrià Torras, Marc Bacardit, Gerard Bacardit i Arnau Segura, dirigits per Daniel Baraldés

Alevins

CP Manresa, 5

HC Montbui, 3

Jugadors Alevins HC Montbui: Sergi Ribas (porter), Víctor López, Dimitri Rosich, Arnau Puig i Jordi Galarza, sota les ordres de Sergi Ripoll.

Infantils

CP Manresa, 6

HC Montbui, 6

Jugadors Infantils HC Montbui: Basili Solà i Roman Arribas (porters), Manel Román, Víctor Bossa, Arnau Botines, Oriol Ricart, i Eric Garcia, entrenats per Sergi Ripoll.

Juvenils

Igualada HC, 6

Jugadors Juvenils HC Montbui: Roger Madrid i Adrián Muñoz (porters), Pol Bosch, Pau Torras, Carlos Morales, Ivan Rica, Manel Román i Eric Garcia. A la banqueta Bernat Perelló.