L’Hormipresa femení cau per la mínima

SEDIS MAUSA, 62 - HORMIPRESA CB IGUALADA, 61

Dilluns, 1 desembre 2008. 13:34. Redacció AnoiaDiari.
L’Hormipresa de Copa Catalunya va perdre, diumenge, a la Seu d’Urgell després d’un dolent darrer quart. Els equips sènior B, victòria per les noies i derrota pels nois.Els més menuts del base del CBI han tingut un molt bon cap de setmana.

Les noies del preinfantil - Foto de Toni Colell

Sènior femení A

SEDIS MAUSA, 62

HORMIPRESA CB IGUALADA, 61

Van jugar, per a l’Hormipresa: Bausili (4), Júlvez (8), Minguet (19), Torra (0) i Vives (6) –cinc inicial-, Marín (7), Icart (2), Freixas (0), Bueno (2) i Torras (0).

Parcials: 17-12, 14-20, 10-20, 21-19.

62 a 61 és el resultat d’un matx que les igualadines van mantenir controlat fins el darrer moment, fins que el Sedis va sortir fort i va avançar-se en el marcador i va sentenciar el partit. El darrer temps va tenir un parcial de 21 a 9.

Tot i que l’Hormipresa va jugar a per totes a la freda pista de la Seu d’Urgell, el ritme de joc va caure en el darrer temps del partit, el moment més decisiu de l’encontre.

Si bé el Sedis va col•locar-se per davant en el marcador en acabar els primers 10 minuts, l’Hormipresa de Xavier González va posar-se les piles i va aconseguir arribar al descans guanyant per 31 a 32.

A la represa, les cistelles i els rebots es van seguir alternant entre ambdós rivals, amb un Hormipresa superior. Les igualadines van deixar clara la seva potència defensiva i la intensitat en l’atac. El lluminós anava incrementant la puntuació en la casella visitant.

Malauradament, el 41 a 52 favorable a les igualadines en iniciar-se l’últim temps va ser del tot capgirat en acabar el partit. Tot i que l’Hormipresa guanyava de dos punts quan faltaven menys de vint segons per la botzina final, el Sedis va saber aplicar una jugada de triples i faltes que li va valer la victòria.

En aquests moments, l’Hormipresa de Copa Catalunya se situa quart a la graella, després del Grup Barna, el Reus Deportiu i l’Olesa B.

Sènior masculí “B” – Segona Catalana, Grup 02

Onzena jornada

HORMIPRRESA CBI “B”, 65

BC RIVER ANDORRA “B”, 84

Van jugar, per l’Hormipresa: S.Tecar; E.Burgés (16); A.Fustagueras; F.Espinar; N.Espinar (10); O.Moreno; J.Dalmases (2); T.Noguera (9); A.Roca (6); S.Rodríguez (2); C.Fons (16).

Nova derrota dels igualadins davant d'un encertat Andorra que comença a complicar les coses en la classificació.

El partit va començar molt bé per als interessos igualadins, els jugadors estaven ficats i s'aconseguia fer un joc ràpid i vistós que feia preveure que seria una plàcida victòria igualadina. Però no va ser així, el joc i l'actitud del primer període no va tornar a aparèixer en tot el partit.

En el segon període, els andorrans van eixugar les diferències i acabaven el segon període amb una avantatge d'un punt, 34 a 35. Els igualadins eren superiors en el joc interior però no ho aprofitaven del tot.

En el tercer i quart període, el joc igualadí va ser de molta baixa qualitat amb precipitació ofensiva i amb poc treball defensiu, fet que permetia als andorrans anar marxant poc a poc en el marcador. En xiular la fi del matx, el lluminós enunciava un definitiu 65 a 84.

Sènior femení “B”, Campionat de Catalunya Segona categoria

Novena jornada

CSC BÀSQUET EL SOCIAL, 33

HORMIPRESA CB “B”, 41

Van jugar per a l’Hormipresa: M. Poch (5), L. Benito (4), S. Gonzalez, M. Casanellas L. Sellares (6), I. Vives (8), L. Saiz (12), M Bertran, A. Bautista (6), N Reverte i A Vives.

Un marcador molt curt, en un partit de tràmit que l’Hormipresa va saber guanyar malgrat el fred, el principal protagonista en una pista exterior al vell mig de Terrassa, a 2/4 de 8 del vespre.

Les noies igualadines van ser superiors des d’un bon inici. Tot i les diferències en el marcador, poques vegades van superar els deu punts. La primera part es va tancar amb uns parcials de 8 a 12 i de 9 a 14 respectivament, que van donar pas a una segona meitat més igualada, amb parcials de 5 a 4 i 11 a 11. Un partit sense història, però amb una important victòria que permet a l’Hormipresa situar-se al mig de la classificació

Sènior Masculí “C” – Campionat Tercera categoria

HORMIPRESA CBI “C”, 50

TORTOSA, 60

Van jugar, per a l’Hormipresa: Alonso (1), Borràs (19), Corcelles (23), Carrer I (2), Iglesias –cinc inicial-, Bonell (2), Torres (3), Carrer A., Rojas i Lorente.

Com és habitual, l’inici del partit va ser generalment fluix. Tot i que els visitants van assolir les primeres diferències –minut 7 (5-17)–, l’Hormipresa va retallar la diferència fins el 16 a 19 al minut 13. A partir d’aquí, els locals van desaparèixer del partit i el Tortosa va fer un parcial (0-18) que va posar un ampli 16 a 37 en el marcador al minut 22. Quan les coses sortien malament perquè els tirs no entraven i es perdien moltes pilotes, l’Hormipresa va despertar-se i va començar a retallar diferències amb una defensa molt encertada. Al minut 26, els igualadins s’apropaven amb un 28 a 43 i encara més en arribar al final del quart: 35 a 43. En els darrers 10 minuts es va continuar amb aquest encert gràcies als millors atacs i més llargs fins el minut 37 (45-52). Tot i els intents per evitar-ho, el Tortosa va guanyar per deu punts.

Júnior masculí “A” – Campionat interterritorial. Grup 03

HORMIPRESA CBI “B”, 60

CB GAVÀ “1”, 63

Van jugar, per a l’Hormipresa: Pau Benito(-), Omar Aguilar(2), Bernat Marimon(-), Franc Vives(-), Jaume Dalmases(12), Gerard Sáez(14), Quim Padrós(-), Miki Padrós(18), Marc Custodi(14) y Samuel Laguarta(-).

Derrota a domicili en un partit molt igualat, sempre amb diferències curtes per als igualadins. Al descans, 32 a 28. Un mal tercer quart dels locals, tous en defensa i molt precipitats en atac, va portar-los a disputar un parcial en contra de 7 a 25.

L’equip de casa va reaccionar molt bé, i a falta de 2 minuts pel final del partit, es van posar per davant de nou (57-55). Però quan semblava que la victòria es podia quedar a casa, un canvi de defensa dels de Gavà, i de nou la precipitació i els dubtes dels d’Igualada van portar a la derrota final per 60-63.

Junior femení “A” – Campionat interterritorial de Catalunya

SEDIS-TRANSEU, 53

HORMIPRESA CBI “A”, 49

Van jugar per l’Hormipresa: C. Bargalló (5), G. Marimon (0), G. Masramon (6), M. Sabidó (3), V. Torras (6), M. Amatllé (6), C. Tarrida (9), L.Pallarols (8) i P.Jorba (6).

Partit molt complicat aquesta setmana pels júniors, que visitaven La Seu d’Urgell, la casa d’un dels equips capdavanters del grup. A més, l’Hormipresa patia nombroses baixes per lesió.

El partit va començar bé, amb unes igualadines que agafen el primer avantatge en el marcador i dominen de manera clara el primer quart, acabant amb un 7 a 12. Va ser en el segon quart quan una mala selecció de tir i moltes pilotes perdudes van provocar que les locals empatessin el partit i, amb un parcial de 7 a 0 en l’últim munit del quart, deixés un 25 a 18 a la mitja part.

En el tercer quart, les igualadines van sortir millor i el partit va començar a ser un intercanvi de cistelles i, tot i això, al final del quart el desavantatge era de 10 punts (42-32). En el començament del darrer període, la tònica va seguir igual, però en els últims tres minuts de partit, amb una bona defensa i un gran encert, les visitants van posar-se dos punt per sota en el marcador. La possessió de pilota, però, va acabar en mal camí i ja no hi va haver temps per arreglar el resultat de 53 a 49.

Cadet masculí “B” – Campionat de Catalunya Promoció nivell “B”

CB LA MERCÈ, 57

HORMIPRESA CB “B”, 47

Van jugar: V.Lagen (10), R.Linares (4), X.Domingo(6), P.Solé (0), C.Reyes (19), P.Ortinez (0), P.Tarrida (2), N.Jorba (2), C. Calleja (0), M.Font (-), T.Parra (0), M. Romero (4).

Els cadet van perdre a la pista del líder de la competició, tot i jugar un bon inici de partit, de tu a tu. A la fi del primer període, 14 a 11. Però el baix encert ofensiu feia que no pogués posar-se per davant en el marcador. A la mitja part, 25 a 19. El tercer quart va ser letal pels igualadins, que van encaixar un parcial en contra de 21 a 8 a causa de la permissivitat defensiva. Però els nois del CBI van reaccionar, van pujar el ritme de defensa i van estar més encertats en atac, retallant mica en mica el desavantatge. Tot i això, la remuntada no va ser possible, i el partit va acabar amb el resultat de 57 a 47 en contra.

Cadet femení “A” – Campionat interterritorial de Catalunya. Grup 02

HORMIPRESA CBI “A”, 51

HOSTAL BAVIERA SANT FRUITÓS “A”, 33

Van jugar: C.Carner (8); I.Lorente (2); M.Quintana (3); G.Jorba (6); A.Solà (5); C.González (11); A.Acevedo (9); J.Fuertes (2); S.Pujol (4); A.Aracil.

Victòria incòmoda de les igualadines en un partit enganyós en quan al marcador. L'equip igualadí es va plantejar un partit tàctic on el que es buscava era l'eficàcia en els sistemes d'atac ja que se sabia que per qualitat individual i amb joc d'1x1 les igualadines eren molt més superiors que les bagenques. El partit va està molt igualat fins al final de darrer període on l'equip local va prémer l'accelerador per a marxar en el macador i deixar el 51 a 33 final. Bon partit de les igualadines en el joc estàtic tot i que el partit no fos vistós de cara al públic, va ser un d'aquells partits que serveixen i molt a les igualadines de cara al futur que les espera en la segona fase a interterritorial. Al final `51 a 33.

Cadet femení “B” – Campionat de Catalunya promoció nivell B

HORMIPRESA CB IGUALADA, 66

SANT FRUITÓS “B”, 46

Van jugar: Èlia Vidal (3), Júlia Fuertes (13), Raquel Regidor (2), Anna Cazorla (2), Carla Compte (8), Èlia Compte (12), Marta Freixas (4), Sara Guerrero, Laura Farreras (6), Marta Freixas (2), Sílvia Creus (7), Cristina Carmona (7).

Molt bon inici de partit de les igualadines, que sense cap dubte van fer els millors deu minuts de la temporada, aconseguint acabar el primer parcial per 27 a 13. En el segon, la defensa va ser clau, ja que les visitants van aconseguir tan sols 5 punts pels 16 de les locals, que marxaven 43 a 18 a la mitja part. En la segona meitat, l'equip va jugar un bàsquet molt menys dinàmic, acabant el tercer parcial amb un 13 a 11 favorable i perdent l'últim per 10 a 17.

Infantil masculí “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell B. Grup 10

Vuitena jornada

CN TERRASSA “B”, 47

HORMIPRESA CBI “Blau”, 65

Pel CBI van jugar: Alsina I. 2, Álvarez X. 11, Rojas C. 8, Grados R. 5, Navarro A. 16, Lorente J. 4, Esquerra A. 7, Torrens B. 6, Albareda M. 2 i Cuevas M.

Fluix partit el disputat pels igualadins en una pista complicada. Fins ben entrada la segona part els visitants no van poder mostrar el seu millor joc i obrir diferència en el marcador. El rival va saber aprofitar els errors en el joc per estar sempre a prop en el marcador, però la millor qualitat del conjunt igualadí va ser decisiva per obtenir un altre resultat positiu.

Infantil femení “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell B

HORMIPRESA CBI “Blau”, 81

CB ESPARREGUERA, 29

Van jugar, per a l’Hormipresa: Berta, Anna, Clàudia, Núria, Júlia, Marina, Mariona, Marta Ll i Marta G.

Les noies infantils van jugar força bé i van saber mantenir i augmentar el ritme i intensitat durant tot el partit.

Preinfantil masculí “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell A

CB CORNELLÀ “A”, 53

HORMIPRESA CB “Blau”, 90

Per al CBI van jugar: Raja, Màximo, León, Benito, Serra, Tarrida, Garrido i Gabarró.

Després d'uns partits sense jugar gaire bé, els igualadins van retrobar-se amb el seu millor joc a la pista del C.B. Cornellà. Els blaus van saber marcar el ritme del joc des del primer minut i van marxar facilment en el marcador.

Preinfantil femení – Campionat de Catalunya promoció nivell B

HORMIPRESA CBI, 56

BÀSQUET ALMEDA, 5

Van jugar: C. Guillemón, C. Serra, B. Colell, S. Carner, J. Lamolla, A. Parcerisas, C. Albiol, J. Ràmia, L. Rius, A. Riba i C. García.

El pre-infantil femení guanya el seu setè partit consecutiu en una cita que tenien controlada des de bon principi. El ritme va anar de més a menys a mesura que s’anaven distanciant en el marcador. (més fotos)

Mini masculí– Campionat de Catalunya promoció nivell B

C.B. ESPARREGUERA, 64

HORMIPRESA CBI, 91

Van jugar per part del Mini del C.B.I Ortinez, Mangués, Susana, Fullana, Hernández, Martí, Monclús, Fullana Martínez i Waeyaert.

Victòria al camp de l’ Esparreguera en un partit irregular, on hi va haver de tot: quarts molt concentrats i parts molt despistats

Mini femení “Blau” – Campionat de Catalunya promoció nivell B. Grup 02

HORMIPRESA CB “Blau”, 57

ANAGEST EBCB CORNELLÀ, 35

Van jugar, per a l’Hormipresa: Eva Domingo, Cristina Martínez, Sara Pont, Laia Ferrer, Clàudia Solé, Maria Masegosa, Marta Calleja, Clara Mas i Neus Torrens.

Partit travat i avorrit de cap a fi, a causa de la lentitud i els continus errors de les locals.

Mini femení “Groc” – Campionat de Catalunya promoció nivell C

HORMIPRESA CB “Groc”, 80

CB PALLEJÀ, 63

Van jugar, per a l’Hormipresa: Aina Jorba, Ariadna Bonet, Clàudia Solé, Laia Ferrer, Laia Solé, Marta Sàbat, Núria Barral, Paula Rodríguez, Paula Verdaguer i Kópila Serarols (lesionada).

Molt bon partit de les igualadines, que van sortir des del primer minut concentrades i marcant diferències. Van jugar un bon joc, amb bones passades i contraatacs, i una defensa forta que els va permetre robar moltes pilotes.

Premini masculí – Campionat de Catalunya promoció nivell B

BASQUET ALMEDA, 18

HORMIPRESA CBI, 36

Van jugar per al CBI: Couso, Castelltort, Fratila, Rodríguez, Farrés, Gil, Basas, Latorre, Romero, Torrens.

Victòria en seva visita dels preminis a Cornellà, en un partit que van dominar en tot moment davant del rival més fluix del grup. Com tots els equips del club, els més petits també tindran jornada de descans el cap de setmana que ve.

Cròniques proporcionades pel Club Bàsquet Igualada.