L'Igualada cau davant el cuer

CF Igualada 1 - Martorell 3

Diumenge, 5 abril 2009. 20:00. Redacció AnoiaDiari.
El nivell mostrat en l'empat de la setmana passada a casa del líder, no ha estat a la mateixa alçada aquest diumenge, en què l'Igualada ha perdut a casa contra el cuer. El Martorell ha marcat tres gols als igualadins que es mantenen a la 17a posició, empatats a punts amb el Poble Sec.

RESULTATS 1a Catalana

CLASSIFICACIÓ 1a Catalana

Arxiu: El CF Igualada         foto de M.Romero

Partit estrany i fluix el que ha disputat aquest diumenge a Les Comes el primer equip de l'Igualada de futbol. Tot i que el Martorell és un dels rivals més directes, contra el que era important sumar els tres punts per allunyar-se una mica més del descens, l'Igualada no ha aconseguit superar el cuer i es manté en la 17a posició, empatat a punts contra el Poble Sec, amb qui es veuran les cares al tornar de les vacances de Setmana Santa.

Ja al minut 25 de la primera part, els locals s'han quedat quedat sense porter. Una pilota dividida ha acbat amb una topada entre el davanter del Martorell i el porter anoienc.

El primer gol, però no ha arribat fins a la segona part, i deu minuts després l'Igualada empatava amb l'únic gol de la jornada dels igualadins a càrrec de l'Enric a la sortida d'un córner.

Durant els següents minuts, tot i que no hi havia massa intensitat per part de cap dels equips, l'Igualada arribava una mica millor estant força més idns el partit que els visitants.

El 1-2 ha arribat amb una falta lateral que ha obert la barrera i l'Igualada no ha pogut encaixar, i deu minuts després el 1-3 definitiu que ha desmuntat els locals.

La setmana vinent no hi haurà partit però a la tornada de setmana santa els Igualadins s'enfronten al seu rival més directe, el Poble Sec.