L'Igualada es classifica per a la Copa de la Reina

PHC Sant Cugat 3 - 5 Igualada FHCP

Dilluns, 16 febrer 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L’Igualada FHCP es classifica per disputar la Xa edició de la Copa de la Reina amb la victòria a domicili al PHC Sant Cugat. Després del triomf de dissabte al CAR de Sant Cugat per 3-5, l'equip s'ha guanyat el dret a jugar, per segona vegada en la seva història, aquesta important competició.

L’Igualada va anar a Sant Cugat a resoldre la seva classificació per a la Copa de la Reina. La derrota a casa la setmana passada va posar en guàrdia l'equip anoienc que no volia que el partit es compliqués i perillés la seva participació a la Copa.

Al minut dos, la capitana Laura Salvador encetava el marcador i posava a l’Igualada per davant. El domini de les igualadines es va consolidar a mesura que passaven els minuts. Es creaven ocasions i la bola circulava ràpidament i amb criteri. A vuit minuts del descans va començar el recital de la Raquel Bernadas fent pujar el segon gol per a les de l’Anoia. Sense temps a celebrar-ho Marta Soler va marcar el tercer. Però les locals, “ferides” pel resultat, van retallar diferències en la jugada posterior gràcies al gol de la Judit Navarro. En els darrers 6 minuts l’Igualada va intentar calmar els ànims de revenja de les locals i van marxar al túnel amb aquest resultat. El Sant Cugat amb tres faltes, i cinc per a les igualadines.

Davant del domini de les noies de Harry Mora i Raül Ramírez a la primera part, la segona va començar ben diferent.  El gol de les locals no arribaria fins al minut onze amb el gol de la Blanca Soldevila. L’Igualada volia emportar-se el partit de manera definitiva i Bernadas va recuperar territori i va marcar el quart gol per a les locals i el seu segon gol del partit. Les santcugatenques tornaven a tenir opcions. Les de l’Anoia no afluixaven el seu plantejament ofensiu i les locals s’anaven carregant de faltes per aturar-lo. El gol de l’Igualada era qüestió de temps. Així, Bernadas marcava el seu tercer gol i cinquè de les igualadines. Amb aquest panorama, l’Igualada no va afluixar i el Sant Cugat va arribar a la desena falta. La golejadora del partit era l’encarregada de transformar la falta directa. Però la bona intervenció de la portera Cristina Elie va avortar el sisè gol de l’Igualada i el quart de la deu. S’esgotarien els quatre minuts restants amb el mateix marcador i, ara sí, l’Igualada quedava classificat per a la Copa de la Reina amb 7a posició amb 16 punts.

La protagonista del partit pels seus tres gols, la Raquel Bernadas, torna al TOP10 de màximes golejadores amb 11 gols. Una classificació encapçalada per la també igualadina Maria Díez de l’Hostelcur Gijón HC amb 22 gols. Aquest dimarts a les 11 del matí, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Lloret de Mar se celebrarà el sorteig dels partits de la Copa de la Reina i que es disputarà el 6, 7 i 8 de març.