L'Igualada comença la segona fase guanyant al Sants amb dos gols de bandera

Un gol d’Edwin, que es va desfer de quatre contraris, dona aire als blaus

Dimarts, 13 abril 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

La primera jornada de la segona fase de la Tercera Divisió, per la permanència, va arrencar de la millor manera per al CF Igualada. Els blaus van obtenir per 2 a 1 una victòria balsàmica contra el Sants.

Els jugadors de Carlos López van aconseguir la primera victòria en gairebé tres mesos quan més feia falta. En el primer dels deu partits de la fase de permanència, es van desfer del Sants gràcies a dos gols -golassos, de fet- que van encarrilar el matx. Amb la intensa pluja que queia a Les Comes, el duel va ser molt travat. En els primers 45 minuts, no hi havia cap mena de control i la pilota volava per la gespa. Tan sols es van veure dues ocasions, una per cada bàndol, que els porters van saber solucionar. Però el que ningú esperava era que, a tres minuts pel descans, Gimeno llançaria una falta, de manera magistral, que entraria per tot l'escaire.

L'eufòria de Gimeno, després del magistral xut de faltaAmb l'1 a 0 s'arribava a la mitja part. Ja a la represa, Martí va tenir dues ocasions, però no va ser prou contundent; en canvi, a l'altra àrea, els visitants van fer una gran triangulació i van empatar el duel. El conjunt de Carlos López no va perdre la fe. Va continuar pressionant i generant arribades, fins que Edwin va agafar la pilota al lateral va driblar a quatre rivals i va definir, amb potència, al fons de la xarxa. Els blaus van resistir la resta de partit van tancar un triomf clau. Ara, els anoiencs visitaran Peralada, enfrontament que també serà clau per al futur del conjunt entrenat per Carlos López.