L’Igualada es deixa dos punts a Les Comes davant el Peralada

CF IGUALADA 2 – 2 PERALADA

Diumenge, 23 gener 2011. 15:45. Redacció AnoiaDiari.
Els homes de José Luis Ruiz han empatat davant el Peralada en el primer partit de la segona volta a casa. Tot i tenir l’avantatge en el marcador en dues ocasions, no han aconseguit endur-se els tres punts de Les Comes i s’han quedat amb el punt de l’empat.

Malgrat l'avís del Peralada al primer minut, que Morera, porter suplent del CFI, ha enviat a corner, era l’Igualada qui s’avançava al marcador amb un gol de Pelfort, al minut 4 de joc, després d’un llançament de corner d’Isma. Pocs minuts més tard, però, era el Peralada, qui amb un jugada d’atac per la banda esquerra, igualava el partit després d’un xut de Bermudez. Els anoiencs s’han trobat amb un Peralada molt ràpid en atac, que jugava buscant l’esquena dels centrals igualadins a partir de pilotes llargues. Tot i això, després d’una bona jugada del conjunt blau, Jesús feia el 2 a 1, al minut 21, resultat amb què s’aniria al descans.

A la segona part, era l’Igualada qui tenia el control del partit, i al minut 59 semblava que podia arribar el quart, tot i això, el Peralada continuava amb un joc de contraatac, tallant qualsevol jugada igualadina des del mig del camp. Cal destacar també, l’actuació del porter Morera que ha tret la pilota de sota els pals en una jugada de l’equip gironí, al minut 71. Pocs minuts després, al 78 no podia evitar el segon gol del Peralada, de la mà novament de Bermudez, que significava l’empat i complicava les coses als homes de Ruiz. Amb aquest resultat s’ha arribat a la fi del partit, amb repartiment de punts, pel que l’Igualada suma 31 a la classificació, mentre que el Peralada, principal perseguidor, en té 30.

La setmana vinent el conjunt blau s’enfrontarà al Montcada, a domicili, el diumenge a les 12h.