L'Igualada deixa escapar els tres punts a Tortosa

Tortosa 3 - CF Igualada 1

Diumenge, 3 maig 2009. 22:45. Redacció AnoiaDiari.
Els igualadins han caigut aquest diumenge a Tortosa davant d'un equip de mitja taula que s'ha quedat els 3 punts a casa. Amb aquesta nova derrota, i a 4 partits del final de la temporada, l'Igualada ho tindrà complicat per allunyar-se del descens amb el Manresa a només un punt per sota, i amb els cuers, Morell i Martorell a 5 i 8 respectivament.

El marcador s'ha decanta molt d'hora; al minut 2 una errada defensiva deixava sol un jugador de l'equip local que marcava l'1-0. L'Igualada no ha entrat al partit fins minuts més tard, amb alguna ocasió però sense acabar de resoldre. No ha estat fins al minut 30, quan Pedrito ha marcat el primer i úinc gol igualadí, però el Tortosa s'ha tornat a avançar al marcador abans de finalitzar la primera meitat, també per una errada defensiva dels igualadins.

A la segona part els blaus han seguit atacant, jugant força bé, amb alguna ocasió i alguna arribada clara. Malgrat la insistència dels igualadins, una falta clara sobre Isma, que l'àrbitre no ha xiulat, ha desconcertat els blaus que en la jugada següent han rebut el tercer i últim gol dels locals. Els darrers 10 minuts el partit estava sentenciat i no hi ha hagut gaire més joc per part de cap dels dos equips.

A l'Igualada li queden quatre partits i l'empaita el Manresa a només un punt. Futures victòries són tan necessàries com decisives.