L'Igualada empata en un matx d'alternatives

Gol providencial de Met Molas a quinze segons del final

Dilluns, 10 novembre 2014. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
El matx va ser una bogeria. Els gallecs van fer el 2-3 quan quedava mig minut i els punts estaven a un pas de sortir volant de les Comes. El gol salvador de Met Molas reté un punt

El Monbus Igualada va empatar a 3 gols contra el Cerceda, en un partit d'alfa i omega, amb un gol molt matiner i un final d’infart. Ton Baliu va obrir el marcador molt d’hora, quan només s’havien complert 17 segons de la primera meitat. Els gallecs del Cerceda van replicar al cap de dosr dos minuts més tard. El partit es va adormir i semblava que a la segona hi hauria la mateixa dinàmica. Dani, però, va avançar als igualadins, però els gallecs van tornar a empatar amb una acció de Pèrez que va tallar un inici de transició dels igualadins.

Un remat al ferro de Jassel Oller va ser l’oportunitat més clara d’aquesta segona meitat que es va decidir en els 31 últims segons. Una bogeria, amb gols de Pérez a manca de mig minut i de Met Molas, quinze segons més tard. Els àrbitres van enredar el matx amb força targetes blaves.. Sigui com sigui el balanç final és que l’IHC suma un punt i , de pas, manté la imbatibilitat a les Comes. Una imbatibilitat que es posarà a prova dissabte que vé amb la visita del líder, el FC Barcelona. Arrenca el Tourmalet.