L'Igualada engega la temporada amb una derrota injusta a casa

El Balaguer va saber aprofitar la seva oportunitat i es va endur un 0 a 1

Dimarts, 6 setembre 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El Balaguer és un dels 'ossos' habituals en el camí dels blaus i ho van demostrar de nou a l'inici de la temporada a Les Comes. Els nois de Ton Mayor no van treure rèdit del factor camp i, sense sort de cara a la porteria, van perdre 0 a 1.

Els homes de Ton Mayor van donar bones sensacions en el seu primer partit de la temporada a Les Comes i van merèixer més contra el Balaguer (0 a 1). Els blaus van mostrar solidesa defensiva tot enfrontant-se a una de les davanteres mes fortes del Campionat. El Balaguer, reforçat amb sis jugadors provinents de la Segona Divisió B, és un dels favorits a l'ascens. El partit va ser molt vistós, malgrat la calor asfixiant d'una tarda de diumenge amb 37 graus.

El partit va jugar-se a Les Comes, sota un sol de justíciaLes ocasions més clares les va tenir el conjunt igualadí. A la primera part Pau va disposar d'una opció molt seriosa, que un defensa va desviar a corner en el darrer moment. També una altra gran oportunitat va ser quan Martí Just, a la represa, va enviar amb el cap la pilota a fora després de fregar el travesser. Els lleidatans van acudir a l'estratègia i van servir un còrner el minut 62 que es va traduir amb una rematada d'Asier que va entrar per l'esquadra. Era molt difícil d'aturar per Felipe, que pel demés es va mostrar sòlid. Ja en els darrers minuts Isidre va comptar amb una jugada de gol pel CF Igualada, però en el moment que anava a rematar de cap va ser desestabilitzat. Segons el CFI "entenem que l'àrbitre no ho ha vist".