L'Igualada femení engega motors

CF Igualada 1 – CF Cerdanyola 1

Dilluns, 3 setembre 2012. 12:45. Redacció AnoiaDiari.
Primer partit de pretemporada per a un Igualada que presentava dues noves incorporacions: la recuperada Míriam Solies i la Núria Miquel.

La Mariona rematant de cap

Molt bones sensacions per un equip que s'enfrontava a un Cerdanyola de Nacional i amb més rodatge en aquests moments.

Si bé en un primer moment les vallesanes van pressionar molt, de mica en mica l'Igualada es va assentar al camp i va començar a jugar amb ordre i disciplina i sense deixar-se superar per les blanc-i-verdes.

Es va arribar al descans amb el marcador inicial, però una errada en defensa de l'Igualada va permetre que les visitants s'avancessin al minut 51. A partir d'aquest moment, les locals van pressionar més i més i van començar a disposar d'ocasions que es van materialitzar a 5 minuts del final quan la Núria va marcar l'1-1.

CF Igualada: Noelia García (portera), Elena Alert, Janet Mendoza (Mireia Toldrà 46'), Carla Navarro (Janet 75'), Míriam Solies (defensa), Araceli Barroso (Jèssica 87'), Jèssica Pablos (Judit 75'), Judit Pablos (Yaiza Moratilla 46') (centre del camp), Mariona Marsal, Núria Miquel, Marina Salanova (Carla 87') (davantera).