L'Igualada Femení Grupo Guzman cau a Les Comes contra el Fraga

Les de Jordi Mier van perdre 0-4 en un partit marcat per la manca de gol

Dimarts, 16 gener 2024. 16:46. Anoiadiari.

L'Igualada Femení Grupo Guzman va perdre aquest cap de setmana a Les Comes per 0-4 contra el CP Esneca Fraga en el partit pertanyent a la dotzena jornada de l'Ok Liga Iberdrola. L'equip de l'Anoia va fer una bona primera part, però la intensitat de les aragoneses, quartes classificades a la fase regular actualment, van fer impossible puntuar. La manca de gol de l'Igualada Femení Grupo Guzman i la bona actuació de la portera de les visitants Anna Ferrer van dificultar les accions ofensives.

La primera part va deixar un xoc molt igualat. En una de les primeres jugades María Sanjurjo, MVP del mes de desembre va veure la targeta blava. Carolina Herrera no va aconseguir marcar des del punt de falta directa. La bona actuació defensiva va fer que el partit arribés a la mitja part amb només un gol, obra d'Adriana Soto.

La segona part va deixar un CP Esneca Fraga superior. Vinyet Flix va marcar el segon i el tercer gol de les visitants que van acomodar el partit. Teresa Payá va fer el quart i definitiu. Poc abans del final Carla Claramunt va tenir una oportunitat des del punt de penal, però Anna Ferrer va tornar a aparèixer per deixar la porteria a zero. Amb aquesta victòria el CP Esneca Fraga suma vuit partits sense perdre consolidant-se com un dels millors de la categoria.

L'Igualada Femení Grupo Guzman tornarà a jugar dissabte (13:00) a Vila-sana. En el partit de la tretzena jornada de la fase regular s'enfrontarà al CP Vila-sana Coop d'Ivars, actualment segon classificat de l'Ok Liga Iberdrola. Les igualadines continuen necessitades de punts i ocupen la tretzena posició sumant només quatre punts. Aquesta jornada serà l'última de la primera volta.

El NCAT perd contra el líder

L'equip de l'Igualada Femení a la categoria Nacional Catalana va perdre contra l'HC Palau de Plegamans per 3-6. Els gols de les de l'Anoia van ser obra de Gina Balcells i Arian Martín (2). Actualment, l'equip ocupa l'onzena posició havent aconseguit sumar setze punts en quinze partits. L'enfrontament va deixar una primera part molt igualada, però les visitants, ara líders de la categoria, van saber sentenciar. L'equip tornarà a jugar diumenge a les 12:30 contra el Martinelia Manlleu.