L'Igualada firma set gols per continuar lluitant per l'ascens

La promoció més difícil, ja que continua a quatre punts amb una jornada menys

Dilluns, 9 maig 2016. 11:00. Redacció AnoiaDiari.

Els blaus tenen dos partits per retallar distàncies amb el Santboià, el Balaguer i el Vilanova, per jugar-s'ho tot a una carta -a les Comes- en el darrer partit contra els primers. De moment, diumenge van complir apallisant a un dèbil El Catllar.

Va costar obrir la llauna, però quan es va fer, l'equip local es va esfondrar. Tres punts més per no abandonar la cursa. L'Igualada va golejar 0 a 7 a domicili, a un El Catllar que ja està a Segona Catalana i que un cop per darrere del marcador no va oposar resistència. Nuno Filipe va engegar la festa al minut 49 i després ja no es va parar. Arévalo feia el segon, Johnny el tercer i Eloi Jiménez marcava dues dianes seguides. Arévalo encara repetiria i Bernat Sansano va tancar un resultat d'escàndol.

Un avenç anoienc a la primera part, quan El Catllar va resistirEls set gols podrien haver estat més si a la primera meitat els davanters igualadins haguessin afinat en les ocasions que van tenir, o hi hagués hagut més rigor per part dels àrbitres assistents quan assenyalaven els fora de joc als blaus. El 0 a 7 va ser un resultat més que just i els nois d'Edu Berrocal continuen sense perdre de vista la promoció d'ascens, però les victòries del Santboià i el Balaguer fan que calgui esperar a errors per fer el darrer pas.