L'Igualada guanya al camp del líder i es reafirma al grup capdavanter de 1a catalana

El resultat final va ser de 0-1 al camp del Balaguer

Dilluns, 29 febrer 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada va sumar tres punts vitals al camp del fins ahir líder del Grup 2 de Primera Catalana, el Balaguer. El partit es presentava molt difícil, però era important aconseguir la victòria, ja que va significar que l'equip es reenganxés al grup capdavanter i passa a ser el 5è classificat

Un gol solitari de l'Igualada va ser suficient perquè els blaus s'emportessin els 3 punts d'un dels camps més complicats de la lliga, el del Balaguer. És el tercer partit consecutiu que el Balaguer no aconsegueix sumar els tres punts, però tot i això arribava al partit d'ahir com a líder de la categoria. El gol igualadí va ser obra de Joni, i va arribar gràcies a la bona execució d'una falta, que amb fortuna va tocar un defensa del Balaguer i es va colar a la porteria local. L'Igualada va poder encarar així la segona part amb avantatge en el marcador, però els últims minuts guardaven un final d'infart. El Balaguer va tenir un penal a favor per col·locar l'empat a 1,Imatge del partit d'ahir a Balaguer i es va haver de repetir després que Yannick, el porter igualadí, l'hagués aturat en primera instància. En la segona ocasió els locals van enviar la bola fora i el marcador va seguir 0-1 fins al final del partit i l'equip es va emportar els tres punts cap a Igualada. La setmana que ve els igualadins rebran el Viladecans a Les Comes, equip que actualment ocupa la 14a posició del grup.