L'Igualada guanya contra el Mollerussa però continua en zona de descens

Igualada C.F. 3 - 1 Mollerussa C.F.J

Dilluns, 27 abril 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Aquest diumenge a la tarda, Les Comes ha acollit el partit que ha enfrontat l’Igualada amb el Mollerussa. Tot i començar el partit amb mal peu, els homes de Ton Major han capgirat el marcador fins aconseguir el 3 a 1.

El Club Futbol Igualada ha sortit victoriós del partit conta el Mollerussa C-F-J aquest diumenge a Les Comes. Els homes de Major no van començar amb bon peu el partit, i al minut 6 el mollerussenc Ivan Lorenzo inaugurava el marcador. Els igualadins van reaccionar i al cap de tres minuts Enric Palet empatava el marcador. Després d’uns minuts d’incertesa, al minut 27, Antoni Casas marcava la diferencia amb un 2 a 1 que tranquil·litzava als blaus. La segona part del partit va ser més intensa per part dels dos contrincants i va anar fortament marcada per les targetes grogues, cinc pels igualadins i set pels de Mollerussa. Finalment, a pocs minuts d’acabar el partit,Foto d'arxiu del CFI Enric Palet va voler assegurar la victòria amb un gol que tancava el marcador amb un 3 a  2.

L'Igualada no passa per un bon moment, tot i el resultat d’aquest partit, ocupa el quinzè lloc la classificació i es continua trobant, des de la 7a jornada, a la zona de descens. Actualment l’equip acumula 31 punts i es troba per sota del Tàrrega U.E que en té 33 i del Juventud 25 de Septiembre que en té 25.