L'Igualada HC goleja el Voltregà a Les Comes

Igualada HC 6 - CP Voltregà 2

Diumenge, 13 maig 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest dissabte els homes d'Ivan Sanz s'enfrontaven al Voltregà a Les Comes, en un partit en el què van poder mantenir la ratxa de bons resultats a l'OK Lliga, imposant-se amb superioritat i amb un marcador final de 6 gols a 2. L'Igualada, de moment, és quart classificat amb 38 punts, igual que el Noia, tercer, a l'espera que els del Penedès juguin la setmana vinent la jornada 23 de lliga.

Imatge d'arxiu

El partit va començar molt igualat entre els dos equips, tot i que el Voltregà es troba situat a la part baixa de la taula no li va posar les coses fàcils a l'IHC. Així, es va viure una primera part en què cap dels dos equips era capaç d'arribar amb encert a la porteria rival, pel que s'arribava al descans amb empat a zero al marcador.

A la segona part però, es va poder viure un molt bon partit d'hoquei a Les Comes, i al minut 2 de la represa, l'IHC feia el primer del partit, donant ànims al conjunt arlequinat que al minut 4 ja feia el segon. Amb el marcador a favor de l'Igualada, els homes d'Ivan Sanz van començar a desplegar la seva superioritat i el Voltregà continuava sense encert.

Al minut 14 de joc, tornava a ser l'equip de casa qui ampliava la diferència al lluminós, i es posava 3 a 0 a favor. En la següent jugada, l'avantatge al marcador ja era de quatre gols (4 a 0). El Voltregà però va reaccionar, i al mateix minut feia el seu primer gol. El partit començava a ser molt ràpid, i al minut 16 el Voltregà tornava a arribar amb encert, fent el 4 a 2.

Les coses semblava que es complicaven per als d'Ivan Sanz, però al minut 18 donaven aire amb el 5 a 2, i tres minuts més tard feien el 6 a 2 definitiu, d'un molt bon partit dels igualadins.