L'Igualada HC, primer líder de l'OKLliga

Els arlequinats comencen la teporada amb una golejada (5-0) davant el Vic

Diumenge, 23 setembre 2018. 18:51. Redacció AnoiaDiari.

Gran arrencada de la temporada a l'OKLliga dels igualadins amb una contundent victòria davant el Club Patí Vic aquest dissabte al pavelló de les Comes. la victòria per 5 a 0 situa els igualadins al primer lloc de la classificació.

(FOTOS: XAVI GARCIA)

La primera part va ser més igualada, els arlequinats es van trobar amb un sistema defensiu difícil de superar però van saber ser pacients i treballar per trobar la recompensa del gol. Ton Baliu va avisar amb pilota al pal al minut 9 de partit i va ser el mateix capità de l’Igualada, al minut 13, que feia el primer gol, aconseguint així la primera diana oficial de la temporada. Els arlequinats van disposar de més ocasions que els vigatans per ampliar distàncies, però el marcador no es va moure i es va arribar amb 1 a 0 al descans.

A la represa, Roger Bars va aconseguir el segon gol de la nit ben aviat. Al minut 26 i mig, el jugador del planter va superar a Burgaya amb una pilota que va foradar l’escaire des del lateral esquerra. Els visitants van poder reduir distàncies amb una falta directa poc després del segon gol, però el tir d’Urbano el va rebutjar el pal. Sergi Pla va aconseguir el tercer gol tres minuts després de la falta directa: del possible 2 a 1 es va passar al 3 a 0, que va trencar totalment el partit.

L’Igualada Rigat va seguir oferint bons minuts, fet que va materialitzar Tety Vives anotant el 4 a 0, després d’agafar el rebot d’un penal errat i picar la pilota per sota de les cames del porter. Després del quart gol, Méndez va tenir dues oportunitats clares de gol, però el pal ho va impedir. Amb una distància de quatre gols, l’Igualada va concedir algun contraatac perillós, però Elagi Deitg es va mostrar segur i va evitar que els d’Osona anotessin. Al tram final del partit, quan només quedaven dos minuts, Ferran López va donar entrada a Martí Busquets, que va aconseguir el 5 a 0 amb una rematada a l’escaire, el mateix dia que debutava a l’OK Lliga.

Amb  un coixí de cinc gols a favor i cap en contra, el club arlequinat aconseguir ser el primer classificat de l’OK Lliga després de la jornada 1. El pròxim compromís de l’Igualada Rigat serà dissabte que ve contra el Noia, a la pista de l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní.

Cal assenyalar el debut del jove jugador Marti Busquets. El jugador del planter va debutar a l’OK Lliga i es va convertir amb el jugador més jove a aconseguir-ho (amb només 15 anys i 10 mesos). Busquets va entrar a la pista al minut 23 i només un minut més tard, va fer el 5 a 0, marcant així, el seu primer gol a la màxima divisió.