PUBLICITAT

L'Igualada manté les opcions per disputar les fases d'ascens

Amb la victòria a les Comes contra el Martorell (74-57) els igualadins esperen la visita de l’esparreguera, el seu rival més directe a la classificació

Dimarts, 15 març 2022. 17:19. Redacció AnoiaDiari.

Després de la derrota, la setmana passada, a la pista dels líders, el C.B. l'Hospitalet, per només cinc punts, el Club Bàsquet Igualada jugava aquest dissabte a les Comes contra el C. B. Martorell, un partit clau per als igualadins per mantenir vives totes les opcions per disputar les fases d'ascens. Finalment, l'Igualada va vèncer amb comoditat per 74-57.

El primer període va estar marcat per la superioritat en atac de l'Igualada, amb algunes errades en defensa. El parcial va acabar en avantatge pels locals (20-15). Al segon període els dos equips van millorar en defensa, sumant menys punts al marcador, amb avantatge per l'Igualada (32-25).

Al tercer període, amb un Igualada superior, tant en defensa com en atac, parcial de 17 a 2 als primers minuts de la represa. S'arribava al final del tercer parcial amb dinou punts d'avantatge per a l'Igualada (55-36). Al quart i darrer temps els locals van baixar en intensitat, que van aprofitar els jugadors del Martorell per escurçar la diferència, tot i que en cap moment es va veure perillar la victòria. Parcial de 19-21 per tancar el lluminós amb un 74 a 57 final.

Després de disputar dinou partits, els igualadins són quarts, amb tretze victòries i sis derrotes, els mateixos que l'Esparreguera, tercers. Precisament, els dos equips lluitaran per la tercera plaça aquest dissabte, a les 18:15 h, a les Comes.

MONBUS CB IGUALADA 74 - 57 CLUB BÀSQUET MARTORELL

M.Benito (2), N.Baqués (16), M.Criado(0), R.Pérez (12), R.Marsol (4), J.Torres (1), C.Fons (16), A.Baltà (0), E.Tejero (10), S.Farres (5), O.Mateu (2), E.Burges (6).