L'Igualada es manté viu a la Cers

Els arlequinats passen a quarts de final després de superar el Trissino per 3 a 4

Diumenge, 8 febrer 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada Hoquei Club jugarà els quarts de final de la copa de la Cers. L'equip tenia un desplaçament complicat en la tornada dels vuitens, es plantaven a Itàlia amb un únic gol de renda del partit d'anada a Les Comes, però els homes de Francesc Monclús van plantejar un partit molt seriós i dos gols de Dani López, un de Met Molas i un darrer de Sergi Pla van deixar el global de l'eliminatòria amb un 5 a 7 pels igualadins.

L'Igualada va viatjar a Itàlia amb un únic gol de rendaEl Monbus Igualada continua la seva cursa per la copa de la Cers. L'equip arlequinat va guanyar ahir a la pista del Trissino (3-4) i disputarà els quarts de final contra el Follonica, també italià. Els homes de Francesc Monclús arribaven a la tornada amb un únic gol de renda després de guanyar a Les Comes per 3 a 2, i en tenien prou amb un empat per passar l'eliminatòria. L'equip però va sortir molt concentrat des del primer minut i va aconseguir avançar-se en dues ocasions al primer tram del partit. Met Molas va estrenar els arlequinats al minut 2 i Dani López, que ahir va fer un gran partit, ampliava la diferència 2 minuts més tard. El Trissino es resistia a deixar escapar l'eliminatòria i al minut 13 escurçava distàncies amb un gol del veterà Dario Rigo al minut 13; Pasquale, 7 minuts després, aconseguia empatar el partit. Amb aquest resultat l'Igualada es classificava, però quedava tota la segona part. Va ser aleshores quan Dani López, al minut 41, marcava el seu segon gol i deixava l'Igualada molt a prop dels quarts de final. La resposta italiana venia dels patins de Diego Nicvoletti, que 3 minuts després deixava el marcador igualat. Un gol del Trissino hauria forçat la pròrroga, però Sergi Pla va donar el gol de la tranquil·litat a pocs minuts d'acabar el partit, deixant el marcador amb el 3 a 4 definitiu, i una victòria global de 5 a 7 a favor dels arlequinats.

Quarts de final contra el Follonica

El porter Elagi va tornar a ser un dels homes del partit (fotografia: David Figueras)Després de deixar enrere al Trissino, l'equip amb qui es va enfrontar l'Igualada en la primera aventura europea, l'any 1989, el proper rival dels arlequinats a la competició també és italià, el Follonica. El partit d'anada es disputarà novament a Les Comes, el 7 de març, i quinze dies més tard viatjaran a Itàlia per jugar la tornada. Entremig, el Monbus té un compromís important, contra el Barça, al Palau Blaugrana.