L'Igualada marca diferències a les àrees i s'enduu tres punts

L’equip marxa de vacances amb tres punts que el situen sisè

Dilluns, 18 desembre 2017. 13:00. Redacció AnoiaDiari.

El Vilaseca va ser la víctima de la primera victòria de Josep-Vicenç Mestre com a tècnic de l'Igualada a domicili. Els blaus van guanyar 0 a 2 i marxen de vacances amb bones sensacions.

Tres punts més al sac i sisens a la classificació del grup 2 de la Primera Catalana. En una època que vénen regals, els igualadins se'ls van treballar. Sabien de la dificultat de jugar al camp tarragoní. Tot i tenir al inici el domini del joc, volien arribar a la porteria rival amb presses, fet que provocava, que amb la forta pressió local, es perdessin moltes pilotes en zona de perill propi. El que va donar peu a uns minuts en que el Vilaseca va tenir més ocasions que l'Igualada. En aquesta situació, el gran porter Dani va tornar a demostrar la seva gran qualitat amb una espectacular i miraculosa aturada.

Una de les accions del partit a Vila-secaConnectats al partit gràcies al porter, al minut 36 va ser el moment de treure les urpes: en un contracop iniciat per Martí, ell mateix va assistir a Fran per fer el 0-1. El gol va donar molt aire als blaus, que es van fer amb el control de joc. Al descans s'hi va arribar amb una victòria per la mínima. Als segons 45 minuts, els igualadins van intentar seguir amb la tònica de joc habitual: control defensiu, sortides amb bones triangulacions, i amb ràpides transicions d'atac a defensa quan es perdia la pilota.

El conjunt local ho va provar tot. Com més avançava el partit, el joc va derivar en penjar pilotes a la porteria de Dani. Els igualadins van saber defensar-se molt bé i ja en el darrer minut, en un contracop, Doblas va poder definir una gran jugada i poder viatjar amb els tres punts cap a Les Comes, la segona victòria fora de casa.