L'Igualada es retroba amb la victòria

Els arlequinats van guanyar per 2 a 3 al Maçanet abans de visitar el Barça

Diumenge, 10 abril 2016. 12:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Igualada va aconseguir aquest dissabte tres punts clau a la classificació de l'hoquei lliga, després de guanyar per 2 a 3 al Shum Maçanet. Els homes de Ferran López necessitaven puntuar, després de 4 partits sense conèixer la victòria, i ho van fer per la mínima i amb una providencial actuació d'Elagi Deitg a l'últim minut del partit. La setmana que ve l'Igualada visitarà la pista del Barça.

Els tres punts deixen l'Igualada vuitè a la classificació. Foto: D.Figueras/La meva webFinalment, l'Igualada HC es va retrobar aquest dissabte amb la victòria, després de 4 jornades de sequera. Ho va fer guanyant per la mínima al Shum Maçanet (2-3); amb la dosi habitual de patiment i una decisiva actuació d'Elagi Deitg, que va aturar una falta directa a l'últim minut del partit. Els arlequinats van començar avançant-se per partida doble, primer va ser Sergi Pla, que va desivar un remat exterior de Nil Garreta, i després el capità Ton Baliu de penal. L'Igualada, però, no va saber aprofitar l'avantatge, va fallar una falta directa, i va veure com els de la Selva escurçaven diferències amb un penal transformat per Lluís Ferrer. Així marxaven al descans.

A la segona part, i quan faltaven 6 minuts per acabar, Nil Garreta va caçar un rebuig de Nuñez i va aconseguir clavar la bola a la xarxa. La tranquil·litat de l'1-3, però, va durar poc, perquè Ferran Garcia feia 2 minuts després el 2 a 3. El partit hauria pogut acabar amb empat si el porter igualadí no hagués estat encertat en aturar la falta directa de l'últim minut. La victòria, imprescindible, dóna una mica de tranquil·litat als homes de Ferran López, que la setmana vinent s'enfrontaran al FC Barcelona al Palau Blaugrana. La victòria d'aquest dissabte deixa l'Igualada vuitè a la classificació amb 31 punts.