L'Igualada Rigat cau per la mínima a Calafell

Els locals van capgirar el matx amb tres gols quan els arlequinats vencien 1 a 3

Dimecres, 25 desembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els homes de Cesc Linares van perdre per 4 a 3 en el seu desplaçament a Calafell, en el matx en el que Roger Bars tornava a les pistes. Amb tot,  l'Igualada Rigat acaba l'any com a quart classificat i sent un dels quatre caps de sèrie de la Copa del Rei.

L'Igualada Rigat va perdre al Pavelló Joan Ortoll de Calafell, en el partit que tancava l'any i obria la segona volta de l'OK Lliga 2019-2020. Malgrat que els arlequinats es van situar amb avantatge al marcador al descans amb gols de César Vives i Jordi Méndez, en els darrers minuts l'equip local va poder capgirar el marcador i retenir els tres punts al Baix Penedès.

FOTO: Calafell.TVEls igualadins sortein a la pista conscients que haurien de saber patir. Van aguantar a uns calafellencs molt intensos els primers nou minuts, que van estar a punt de marcar en dues ocasions que Elagi Deitg va salvar. Abans de l'equador de la primer part, 'Tety' Vives va robar una bola i va teixir una contra amb Méndez, que li va fer l'última passada perquè enviés la bola a la xarxa. Un minut i mig més tard va ser Méndez qui va culminar una contra des del segon pal. L'Igualada Rigat va arribar al descans amb aquest 0 a 2 en el marcador, en bona part per la gran actuació d'Elagi Deitg, que també va aturar un penal.

La represa no va arrencar bé pels arlequinats. Torner va reduïr diferències quan només es portaven jugats tres minuts i mig. Just després, però, 'Tety' Vives gairebé de mitja pista va enviar a la xarxa un míssil que posava l'1 a 3. Llavors, el partit va entrar en una fase d'anades i vingudes que no afavoria el joc dels igualadins, que van veure com en nou minuts el Calafell va capgirar el marcador (amb un gol d'Àngel i dos de Torner). Tot i que l'Igualada va buscar l'empat jugant amb cinc jugadors de pista a l'últim minut, ja no va poder marcar. L'Igualada Rigat començarà l'any 2020 jugant a Les Comes, el pròxim 4 de desembre, en el partit que l'enfrontarà al Lleida Llista.