L'Igualada Rigat cau per la mínima contra el Liceo en un gran partit

Els igualadins s’enfronten diumenge al líder Barça al Palau Blaugrana

Dimecres, 7 desembre 2022. 17:11. Redacció AnoiaDiari.

Gran partit d'hoquei el que es va viure aquest dimarts a les Comes entre dos grans equips de l'hoquei: L'Igualada Rigat, que havia rebut un fort correctiu diumenge a la pista del Noia (8-1) i el Deportivo Liceo, que tot i haver perdut a A Coruña contra el Calafell (1-2), era el segon de la classificació.

Foto: Marc Domingo Els igualadins van avançar-se al marcador al minut 5 amb un gol de Gerard Riba, però el Liceo va donar la volta amb gols d'Àlex Rodríguez (6') i Arnau Canal (13'). Pocs segons després els locals aconseguien el gol de l'empat, obra de Gerard Riba, però els visitants van marxar al descans amb avantatge gràcies a un gol d'Arnau Canal (18').

A la represa, l'Igualada Rigat va donar la volta al marcador amb gols de Gerard Riba (1') i Mats Zilken (4'). Els igualadins es posaven per davant: 4-3. El joc era molt igualat, amb alternances i oportunitats que es reflectien al marcador. Però van ser els gallecs qui van empatar, amb gol d'Àlex Dalmau (8') i posar-se al davant al lluminós, ara amb gol de David Torres (18'). Quan faltaven 11 minuts, l'Igualada obtenia el gol de l'empat, obra de Mats Zilken. En un final de partit molt emocionant, quan faltaven dos minuts per a la fi del partit, Àlex Rodríguez feia pujar el 5-6 que seria definitiu.

Amb aquesta derrota els igualadins baixen a la setena posició, amb 16 punts, de 10 victòries, 1 empat i 4 derrotes.

Aquest diumenge (12 h) l'Igualada Rigat s'enfronta al líder imbatut de l'OK Lliga, el Barça, que suma 10 victòries en els 10 partits disputats fins ara.