L’Igualada Rigat guanya per la mínima al Valdagno italià a l’anada dels quarts de final de la World Skate Europe Cup

Dimarts, 20 febrer 2024. 03:00. Anoiadiari.

L’Igualada Rigat va aconseguir superar per la mínima (2-1) al Why Sport Valdagno italià a l’anada dels quarts de final de la World Skate Europe Cup, que es va disputar aquest dissabte 17 de febrer al Pavelló de Les Comes. Tot i no fer el seu millor partit de l’any, els arlequinats van poder sumar una nova victòria a casa i segueixen amb la bona dinàmica en un tram capital de la temporada. Amb aquesta curta avantatge l’Igualada Rigat disputarà la a tornada dels quarts de final de la WSEC al Polisportivo PalaLido de Valdagno el proper 16 de març.

El partit va començar molt bé pels homes de Marc Muntané. A la primera acció de perill dels igualadins, abans de que es complís el segon minut de joc, Gerard Riba va enviar una canonada de pala creuada que va tocar al pal de la porteria, impossible per Giovanni Bovo, i es va convertir en el 1-0. La primera meitat va mostrar un Igualada Rigat amb insistència sobre la defensa transalpina, però sense trobar l’encert per poder ampliar l’avantatge. El conjunt vènet buscava les accions de perill al contraatac, però la defensa ordenada dels arlequinats van poder tapar les accions de perill del Valdagno.

La represa va començar amb una gran insistència dels visitants, que va posar en problemes a la defensa arlequinada i va obligar Guillem Torrents a fer una nova actuació estel·lar per evitar l’empat al lluminós. Al minut vuit i mig de la segona meitat, l’Igualada Rigat va disposar de la desena falta i, per tant, d’una falta directa; Roger Bars va sortir a pista per executar-la i tot i que, en primera instància, Bovo va aconseguir aturar-li el xut, el rebot el va poder transformar amb una gran tranquil·litat doblar l’avantatge del marcador.

L’alegria a les grades de Les Comes va durar sis minuts, que va ser el que va trigar a arribar la desena falta local, la qual va transformar l’italoargentí Giuliano Giuliani per posar el 2-1. L’Igualada ho va seguir intentant, i va disposar de dos grans “mà a mà” d’Oriol Llenas i Marc Rouzé, però cap dels dos davanters van poder superar a l’arquer italià. Amb aquesta curta avantatge l’Igualada Rigat disputarà la a tornada dels quarts de final de la WSEC al Polisportivo PalaLido de Valdagno el proper 16 de març.

Ara, els de Marc Muntané afronten una setmana important a la Parlem OkLiga amb dos partits complicats: dimecres visiten al Reus Deportiu i dissabte reben a casa a un CP Voltregà que ve en gran estat de forma, dos rivals directes a la classificació general.