Derrota amb el cap ben alt de l’Igualada Rigat davant el Barça

Dimarts, 13 febrer 2024. 03:00. Anoiadiari.

La divuitena jornada de la Parlem OkLiga al Pavelló de Les Comes va ser tota una batalla d'hoquei patins entre l'Igualada Rigat i el Barça, que va acabar amb una victòria dels blaugranes per 2-6. Malgrat el resultat, l'Igualada Rigat va lluitar amb determinació fins al final, oferint un espectacle intens i emocionant davant del líder invicte. Amb aquest resultat, l'Igualada Rigat veu trencada la seva ratxa d'imbatibilitat com a local, però manté la sisena plaça amb 26 punts, empatat amb el Reus Deportiu. Ara, els jugadors han de centrar-se en la competició europea, preparant-se per l'anada dels quarts de final de la World Skate Europe Cup contra el Valdagno italià a Les Comes aquest pròxim dissabte.

L'escenari era impressionant, amb el feu igualadí vestit de gala i sense localitats lliures, esperant veure si l'Igualada podia sorprendre el Barça. Des de la primera jugada, amb un intent de Sergi Llorca que va tocar el ferro, es va percebre la intensitat del partit. Les decisions arbitrals van encendre els ànims des del principi, amb moltes faltes assenyalades, especialment en contra de l'Igualada.

Així i tot, l'Igualada Rigat va mantenir-se en el partit, amb moments destacats com el gol de Nil Cervera que va empatar l'electrònic. Els minuts següents van ser emocionants, amb oportunitats per part de l'Igualada que van fer reviure la grada. Malgrat tots els esforços, el descans va arribar amb un empat a 1-1.

A la represa, el Barça va marcar ràpidament amb un gol de Sergi Llorca. Amb ocasions a ambdues porteries, els porters van destacar amb actuacions sòlides. Les faltes directes van ser protagonistes, amb Pau Bargalló convertint-ne una per al Barça i Roger Bars fent el mateix per a l'Igualada.

Amb un 2-3 i amb l'Igualada lluitant per igualar el partit, un incident amb Marc Rouzé va provocar una falta directa per al Barça, que Pau Bargalló va aprofitar per ampliar la diferència. Amb els minuts finals, l'Igualada va jugar amb porter-jugador per intentar reaccionar, però el Barça va aprofitar per marcar dos gols més, acabant el partit amb un 2-6 que no reflecteix del tot l'esforç i la intensitat viscuda a Les Comes.

Amb aquest resultat, l'Igualada Rigat veu trencada la seva ratxa d'imbatibilitat com a local, però manté la sisena plaça amb 26 punts, empatat amb el Reus Deportiu. Ara, els jugadors han de centrar-se en la competició europea, preparant-se per l'anada dels quarts de final de la World Skate Europe Cup contra el Valdagno italià a Les Comes aquest pròxim dissabte.