L'Igualada Rigat tomba al Palafrugell i serà cap de sèrie a la Copa

Només el FC Barcelona i el Liceo han estat millors que els igualadins aquesta primera volta

Divendres, 20 desembre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Els arlequinats tornen a guanyar (3-7) després del revés contra el Noia a la Lliga i la derrota per la mínima a Itàlia. Quatre gols de Jordi Méndez decanten el partit a Palafrugell i l'equip tanca una primera volta esplèndida.

L'Igualada Rigat jugarà la Copa del Rei com a cap de sèrie. Serà el primer cop des de la Copa de Lloret de la temporada 2006-2007. Els arlequinats ho han aconseguit després de superar amb solvència el desplaçament a Palafrugell (3-7) aquest dimarts i tanquen la primera volta com a tercers classificats, darrere dels dos grans, FC Barcelona i el Liceo corunyès.

El capità Baliu, en una contesa de la temporada anteriorA Palafrugell, els homes de Francesc Linares van refermar el canvi de dinàmica que ja van mostrar a Scandiano i van sortir amb un joc molt dinàmic al pavelló del carrer Ample. El primer gol va arribar molt de pressa (al minut 4) i des de llavors, ja no van afluixar el ritme. Al minut 12 guanyaven per 0 a 3 (tots tres de Méndez, que va acabar signant un pòquer). El 0-4 va ser obra de Yeste.

Els primers 25 minuts acabaven amb un 1 a 4. Els arlequinats van fer dos gols més en els primers minuts de la represa. Baliu podria haver fet més gran l'estrip amb una falta directa per deu faltes del Palafrugell. En canvi, Garcia va aprofitar una altra falta directa per una blava a Baliu per fer el 2 a 6. Els darrers gols van arribar des del punt de penal. Tety Vives va ferel 2 a 7 de penal. I el local Canet el va imitar amb un gol a falta d'un segon per acabar el partit.