L'Igualada venç al Manlleu i s'assegura la classificació per la CERS (2-5)

Amb el triomf, l’Igualada ha certificat que tornarà a passejar el seu nom per Europa la temporada següent.

Dilluns, 29 maig 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

El matx, que va tenir lloc al Pavelló Municipal de Manlleu, es va disputar aquest dissabte a la tarda. Els arlequinats van comptar amb un gran protagonisme per part de la pedrera igualadina: Roger Bars, Jordi Méndez i Tety Vives van marcar quatre dels cinc gols de l'Igualada i van desencallar el partit quan més difícil se li estava fent. Aquesta victòria igualadina ha comportat el descens del Manlleu.

Vives va ser un dels protagonistes del partit.Els primers minuts de joc van ser de domini igualadí. Els dos equips van fer un primer avís, però va ser l'Igualada qui es va avançar al marcador. Al minut 8, Emanuel García assistia a Roger Bars des de darrere de la porteria perquè el canterà fer el primer gol (0-1). El partit va començar bé per un Igualada que es va anar apagant gradualment fins al descans. Un Manlleu cada vegada més còmode va aconseguir empatar set minuts més tard (1-1). Quan faltaven només tres minuts pel final, Emanuel García va cometre un penal i Marc Prat, que a Les Comes ja va demostrar que era un gran llançador, no va fallar i va posar al seu equip per davant (2-1). L'Igualada s'havia desgastat des del seu gol i havia enterbolit el seu joc. Descans.

La pista del Manlleu va fer d'escenari per la victòra igualadina.Els primers compassos de la segona part van seguir una tònica similar. Al minut 32 de partit, Ferran López va donar entrada a Jordi Méndez. El júnior arlequinat, que feia només 25 segons que era a pista va empatar el partit i va aconseguir el seu primer gol a l'OK Lliga (2-2). Només hi va haver quatre minuts de diferencià entre gol de Méndez i el primer de Tety Vivs, que aconseguia tornar a posar l'Igualada per davant amb un xut llunyà (2-3). Quan faltaven cinc minuts per acabar el partit, David Martí va veure la segona targeta blava del partit, la primera del Manlleu. Sergi Pla va ser l'encarregat de transformar-la i posar per primera vegada en tot el partit, una renda de dos gols favorables per l'equip que guanyava (2-4). Ja quan només quedava poc més d'un minut pel xiulet final, Tety Vives va firmar un doblet i va posar el 2 a 5 definitiu després d'una bona segona part de l'Igualada.

L'Igualada ja només té un compromís restant aquesta temporada amb l'Alcoi, el pròxim dissabte 3 de juny.