Les igualadines no poden frenar a un Seagull que guanya per la mínima

Les anoienques van donar la cara i van estar a prop d’empatar als darrers minuts

Dimecres, 7 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Les blaves van caure per la mínima a casa contra les badalonines, líders de la Segona Nacional (0-1). L'Igualada va mostrar una gran solidesa, però les visitants van endur-se els tres punts amb el solitari gol de Mar Torres.

Aquest cap de setmana, Les Comes rebia al primer classificat de la lliga, el Seagull. L'Igualada tancava amb aquest partit el seu el particular 'Tourmalet', del qual se surt sense haver puntuat, però amb una imatge més que notable de l'equip de Torres. El 0 a 1 no va ser l'única nota negativa del partit, ja que el nivell l'arbitratge va ser durament criticat per part del tècnic igualadí, tot i que no va atribuir la derrota a les decisions del col·legiat.

FOTO: Xavi Garcia (FUTFEM.CAT)Des dels primers compassos de partit, les badalonines van saber moure la pilota molt bé, dominant el joc per banda i van aconseguir realitzar moltes centrades laterals, en una de les quals, al minut 24, arribava l'únic gol del partit, de Mar Torras. Tot i aquest revés, e el conjunt igualadí, no es va rendir en cap moment i va seguir treballant per mantenir-se dins del partit.

A la represa, seguia el mateix resultat ajustat, i a falta de 20 minuts per l'acabament, les anoienques van decidir avançar les seves línies de pressió, per provocar algun error de les visitants. Es va aconseguir l'objectiu, i les blaves van tenir al líder contra les cordes. Malauradament, no es va poder trobar el camí del gol i l'enfrontament va finalitzar amb la derrota per la mínima. La setmana vinent, l'equip visita el camp del CE Europa, un rival sempre complicat de la categoria.