L'IHC femení segueix amb la irregularitat a Les Comes

IHC 2 – Cerdanyola HC 2

Dilluns, 19 març 2012. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
Les igualadines no assoleixen guanyar a casa des de la jornada 6, exactament el 6 de desembre de 2012. La pressió de jugar davant del seu públic pesa en excés a les jugadores del Fontanellas y Martí.

Les noies del Fontanellas i Martí, de taronjes

El dissabte l’equip igualadí va començar molt bé, ja que a pocs minuts de l’inici la Raquel assolia robar una bola al mig del camp, anar-se’n sola cap a la porteria rival i fer pujar el 1 a 0 al lluminós.

Poc va durar l’alegria de les noies d’en Pirri quant desprès d’un fort xut una davantera del Cerdanyola desviava la bola el suficient per enganyar a la Teresa i empatar així el partit. Però la cosa es complicaria encara més abans del descans quant l’àrbitre Sr. Bifet xiulava un rigorós penal per uns peus dins de l’àrea igualadina. La sort es va aliar amb les visitants ja que Teresa desviava en primera instància el xut de la jugadora visitant però desprès de tocar al pal i posteriorment l’esquena de portera igualadina es colava al fons de la porteria, per anar al descans amb un 1 a 2 del tot injust.

La segona part transcorria de forma molt semblant a la primera. L’equip del IHC insistia a buscar jugades ben trenades i xut exterior, però les rivals es defensaven molt tancades al darrera i procurant sortir amb rapidesa al contraatac, finalment la pressió igualadina va tenir el seus fruits amb un penal també per uns peus a l’àrea. El va transformar la Laura, amb un potent i precís xut. Tot i els intents, les noies del Fontanellas y Martí, ja no assoliren tornar a posar-se per davant al marcador i el resultat final va ser el de IHC 2 – Cerdanyola HC 2.

El proper partit serà: A Girona el dissabte dia 24 de març a les 19:00 envers el Girona CH.