L'IHC s'imposa al Pas Alcoi en l'OK Lliga

Igualada HC 5 - Enrile Pas Alcoi 3

Dimarts, 1 maig 2012. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
En la festivitat de l'1 de maig, l'Igualada HC ha jugat una nova jornada de l'OK Lliga, aquest cop a Les Comes davant el Pas Alcoi, 13è classificat i en posicions de descens. Mentre, l'IHC segueix en cinquena posició, empatat amb 34 punts amb el quart classificat, el Tecnol Reus.

Imatge d'arxiu

Aquest era a priori un partit en què els homes d'Ivan Sanz s'havien d'imposar sense dificultats a un Alcoi en hores baixes.

A dinou minuts per acabar la primera part, Marc Navarro avançava el marcador dels arlequinats, fent el primer gol del migdia. Deu minuts més tard, però, l'Alcoi igualava el marcador, arribant al descans amb empat a un, després que Rocasalbas veiés una targeta blava, amb falta directa per l'Alcoi.

Començava el segon temps amb empat a un, amb cinc faltes d'equip per a l'IHC i sis per a l'Alcoi. A pocs minuts de l'inici de la segona, l'Igualada es tornava a avançar amb gol de Dani Rodríguez, i tan sols cinc minuts més tard, l'Alcoi empatava el partit a dos.

Rocasalbas, a deu pel final, posava el 3 a 2 al marcador, i l'IHC començava a torbar el seu joc a la pista. L'Alcoi però no posava les coses fàcils, i tornava a igualar el lluminós. Poc després, Ton Baliu encertava de cara a porteria el que seria el 4 a 3, i en un final emocionant, a tan sols cinquanta segons perquè l'àrbitre xiulès la fi, Marc Navarro feia el 5 a 3 definitiu.

Proper partit

El proper enfrontament dels homes d'Ivan Sanz serà aquest divendres 4 de maig a les 20:30h a la pista del Blanes HC.