El sènior masculí del CBI deixa escapar la victòria

CB Igualada 79 - CB Santpedor 84

Dilluns, 30 abril 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de setmana el CB Igualada va deixar escapar la victòria més important del què resta de temporada, davant la seva afició a Les Comes, davant un CB Santpedor 'A' necessitat de punts per poder salvar la categoria, i que es va endur el matx a la prorroga amb un resultat final de 79-84.

El dissabte el CB Igualada va perdre el tren del primers llocs de la classificació, després de ser derrotat a la prorroga per un CB Santpedor, que també necessitava sumar punts per salvar la categoria.

Tot i dominar el marcador fins el minut 38 de partit, els del Bages van saber aprofitar la pressió dels jugadors de l’Anoia, que tot i arribar a guanyar a les acaballes del tercer període de 21 punts (51-30), no van saber mantenir el ritme i dosificar el joc per poder endur-se la victòria.

Els jugadors del Santpedor pressionaven la sortida de pilota endarrerint l’atac de l’equip local i fent que es precipitessin en la seves decisions d’atac, que portava a no encistellar o a la pèrdua de pilotes, en el quart període els homes d’Isart, van començar a notar encara més la pressió de que necessitaven si o si la victòria per tenir gaire bé assegurada les fases d’ascens que han estat acariciant durant gaire bé tota la temporada, i ara amb dos partits per finalitzar la fase regular, ja no depenen d’ells mateixos.

Quan només mancaven dos minuts per finalitzar el matx, l’equip visitant va ser capaç de capgirar el marcador i gràcies a un triple i a decisions desencertades per part dels jugadors de l’Igualada van acabar empatant el partit en els darrers segons des de la línea de tir lliure.

A la prorroga, tot i que els jugadors igualadins hi van posar empeny i ganes, van continuar en la línea del darrer període, indecisos i poc agressius tant en atac com en defensa, i merescudament el CB Santpedor es va acabar enduent el triomf amb un resultat final de 79-84.

CB IGUALADA: D. VALLVERDÚ, J. TORRES, C. FONS, E. BURGÉS, M. ROCA.

CB SANTPEDOR: F. BELMONTE, R. FIGUERAS, G. ANDREU, E. TEJERO, J. PUIGARNAU.

Parcials: 1r 18-10, 2n 11-1 (29-25), 3r 23-16 (52-41), 4t 19-30 (71-71), Període Extra 8-13 (79-84).

Anotacions CB IGUALADA: Q. Padrós (4), R. Jubert(0), J. Burgés (2), D. Vallverdú (3), J. Torres (21), A. Roca (4), C. Fons (22), E. Burgés (13), J. Fons (0), M. Roca (8), S. Laguarta (2).

Anotacions CB EL SANTPEDOR: G. Tejero (0), S. Caparrós (1), F. Belmonte (2), O. Navarro (5), R. Figueras (7), M. Riu (0), G. Andreu (17), E. Tejero (17), D. Garcia (0), B. Martínez (7), C. Pressegué (14), J. Puigarnau (14).

Àrbitres: JF. Patiño com a principal i J. Nuevo com auxiliar.

Proper partit

El proper diumenge 6 de maig a les 18:45 hores, el CB Igualada visita la pista del líder, el CB Martorell - Solvin, el darrer partit a domicili a la lliga, en cas d’una derrota l’equip igualadí perdria totes les opcions per jugar les fases d’ascens a lliga EBA.