Roger Roca, segon a la cursa dels Bombers

Hèctor Colom, sisè absolut a les Terres de l'Ebre

Dilluns, 30 abril 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquest cap de setmana es va dur a terme una nova edició de la cursa de Bombers de Barcelona, enguany amb mes de 20.000 atletes per cobrir els 10.000 metres de la cursa, pel centre de la ciutat comptal.

Hèctor Colom

El guanyador absolut de la prova fou Ayad Ladmasen amb un temps de 28’54''. El CERRR Igualada s'hi va veure representat amb 11 participants que van treure uns resultats molt bons amb uns registres satisfactoris.

Destaca per sobre de la resta el segon lloc absolut de Roger Roca, que amb un temps de 30’39'' demostra estar en un bon moment de forma.

Hèctor Colom, sisè a les Terres de l'Ebre

Aquest passat diumenge es va a dur a terme la primera triatló del circuit català de la temporada a les Terres del Ebre, amb una participació de 225 triatletes, per cobrir les distancies de 3.000 metres de natació, 85 km, de bici i per acaba 20 km, de running.

La cursa la va dominà des de el principi el Xavi Torrada que es va presenta a l’arribada amb un temps de 4h07’43’’, seguit del Daniel Múcija, a uns 10 minuts, i el tercer lloc de pòdium fou per Drajer Leon.

El CERRR Igualada va presentar-hi 4 triatletes amb ganes de sumar uns bons punts per el club. A nivell individual cal destacar la sisena posició absoluta del nou fitxatge del CERRR, Hèctor Colom, amb un temps de 4h33’27’’, sent a més, primer classificat de la categoria V1M.

Més enrere arribava en el lloc 65è, Jordi Moreno, amb un temps de 5h12’13’’, aconseguint també el primer lloc a la seva categoria V2M.

En el lloc 149è, Manel Martínez, en el seu debut a la distància, feia un temps de 5h49’29’’, i finalment comentar que Martí Cuadras va haver de retirar-se al patir una lesió al braç en el tram d’aigua.