Important victòria a domicili del Dyser-Totgraf Igualada HC

H.C. CASTELLAR 1 - IGUALADA H.C. 2

Diumenge, 1 febrer 2009. 22:30. Redacció AnoiaDiari.
El dissabte les noies del DYSER-Totgraf Igualada H.C. es van desplaçar fins a Castellar del Vallès per jugar el partit de la jornada 16a. i on van assolir un important victòria, en un partit que es presentava difícil, ja que en la primera volta i a casa les igualadines havien perdut per la mínima.

Castellar - Igualada

H.C. CASTELLAR - 1

Maria Ballesta (P), Montserrat Ballesta, Marina Catena, Selena García, Laia Pasquina, Ma. Teresa Rosique, i Berta Carulla.

IGUALADA H.C. - 2

Teresa Bernadas (P), Kelly Ordoñez, Carla Calleja , Aïda Vera, Raquel Bernadas, Ivonne Copoví, Mònica Morros, Raquel Torres i Jordina Galán.

Arbitratge del Sr. Vicenç Clemente. Molt desencertat i casolà.

L’encontre era molt travat en principi propiciat per l’àrbitre que no va saber parar en cap moment la duresa amb que s’empraven les locals. Les igualadines aprofitant-se del domini que exercien en el primer temps, s’avançaven al marcador al minut 16 i 50 segons, gràcies a una rematada a boca de gol de la Carla Calleja.

Abans d’acabar el primer temps les igualadines podrien haver assolit més avantatge però la bona actuació de la portera local i la manca d’encert van fer impossible ampliar la distància en el marcador.

La segona part començava amb el bon joc igualadí. Les noies del DYSER-Totgraf, ampliaren la diferència ràpidament quant tant sols havien passat dos minuts i quaranta-dos segons la Raquel Torres rematava una jugada molt ben trenada.

Però al minut quatre i cinquanta-tres la Selena García, aprofitava una bola perduda a mig camp per les igualadines i feia impossible que la Kelly assolís aturar la seva rematada. La resta del partit es podria dir que va ser un ball de bastons, doncs la duresa amb que es van emprar les locals per aturar a les igualadines va fer que aquestes també perdessin els papers en ocasions i el joc va ser realment brut.

Aquesta victòria ha de donar ales a les igualadines en una categoria que tot i els resultats no els queda gens gran.

Els altres dos equips femenins del Igualada H. C. Van veure aplaçats els seus encontres i no jugaran fins el cap de setmana vinent.

El proper cap de setmana: El proper divendres l’equip de segona catalana es desplaçarà fins a Corbera de Llobregat per jugar el partit aplaçat del passat cap de setmana, posteriorment el diumenge jugarà a les Comes Pavelló II envers el U.E.H. Barberà a les 09:30 h.. L’equip de 1a. Catalana disputarà el seu partit envers el H.C Palau de Plegamans a les 10:45, també al pavelló II. Més tard a les 12:30 h. l’equip de 1a. Nacional jugarà al Pavelló I envers el F.D. Cassanenc.