Impressionant victòria de les petites del CFI davant les campiones

UE Sant Andreu, 2 - CF Igualada, 3

Dimarts, 14 maig 2013. 19:00. Redacció AnoiaDiari.
Les igualadines, continuen arrassant aquest final de temporada. Ara els hi ha tocat a les campiones del grup, el Sant Andreu, que després de rebre el passadís d'honor per part de les visitants, van rebre una lliçó de bon joc, lluita i entrega.

Fotografia: Mario Hurtado.

Va valdre la pena llevar-se ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora, per gaudir del joc i entrega d'aquestes petites-grans jugadores. Ni més ni menys que al camp del Sant Andreu, equip que no havia perdut cap punt en tota la temporada, 24 partits jugats, 24 de guanyats, hi van aconseguir la victòria per 2-3.

En un camp, molt estret, el partit va començar com era de preveure amb cert domini local, però amb un equip visitant molt concentrat en la pressió i en defensa. A mesura que passaven els minuts, les igualadines es van anar entonant i van començar a dominar el partit, malgrat les ocasions no van ser massa clares, per part dels dos equips. Tot va canviar en el segon quart, quan les visitants es van adelantar amb dos gols gairebé seguits de la Maria Romero i L'Anna Torras, que van deixar tocades les jugadores del Sant Andreu. A partir d'aquí les locals van intentar agafar el domini del partit per mirar de retallar diferències, i gairebé a la mitja part, ho van aconseguir l'1-2, que semblava ser el gol psicològic que podia afectar a les Igualadines; però res millor psicològicament parlant que una bona resposta, i al mateix minut, l'Anna Torras, va marcar l'1-3 i just desprès l'àrbitre assenyalava la fi de la primera part. Aquí pràcticament es va decidir el partit, malgrat quedava tota la segona part per jugar.

A la represa el Sant Andreu va agafar el domini de la pilota, però I'Igualada estava molt ben posat al camp, i no deixaven espais a les locals amb un desgast físic de pressió molt important. A mesura que s'acostava la fi del partit, els atacs de les Barcelonines eren més constants i fruit d'aquests, va arribar el 2-3 a dos minuts pel final, en una jugada dubtosa de fòra de joc. A partir d'aquí, calia mantenir la pilota lluny de la porteria Igualadina, i així ho van fer, amb pilotes llargues a l'Anna Torras, que lluitava i les corria totes, pressionant les defenses, i impedint que juguessin cómodament. Finalment, i malgrat l'àrbitre va allargar excessivament el partit, el resultat no es va moure, i les petites de l'Igualada van aconseguir un premi molt merescut pel bon joc i l'esforç que van fer. Cal treure's el barret davant el partit fet per aquestes jugadores, que actualment son les que millor juguen de la lliga.

L'Equip continua quart, a dos punts del Bonaire tercer, i a tres del segon, el Sant Gabriel. La lliga està molt emocionant, pel que fa del segon a sisé lloc, amb 4 punts de marge entre tots els equips. Queden tres partits, i les opcions a quedar segones estan intactes, encara que no depenen d'elles mateixes. El proper cap de setmana, l'equio descansa, i els rivals aprofitaran per superar les Igualadines a la classificació, encara que a les jorndades finals es poden recuperar posicions.

SANT ANDREU, U.E.: Paula Gámez, Laura Malaguilla, Laia Marimon, Claudia Meca, Maria Cervello, Julia Maillo, Martina Rabassa (equip inicial), Elena Falcon, Naiara Turiella.

IGUALADA, C.F.: Júlia Thompson, Berta Poch, Carla Hurtado, Carla Laguna, Laia Uix, Ona Barron, Maria Romero (Equip Inicial). Julia Navarro, Jana Vila, i Anna Torras. Entrenadores: Elena Alert i Judit Pablos.