Inaugurat el Circuit Català de Triatló 2009

Diumenge, 10 maig 2009. 17:15. Redacció AnoiaDiari.
El Circuit Català de triatló 2009 va quedar inaugurat diumenge passat 3 maig amb la XIV edició de la triatló "esprint" del Prat (750 m de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu ). Van participar-hi 4 atletes del CAI Triatló.

Els quatre triatletes del CAI

El C.N. Prat organitza la prova contant amb l'exclusivitat de la carretera d'accés a la platja, que envolta les pistes de l'aeroport tancada al trànsit per a l'ocasió, contant amb 413 inscrits que van ser segregats en 2 competicions individuals.

El guanyador en categoria masculina va ser per Marc Trias del C.Triatló Manresa, amb un registre final de 58:33 s. En fèmines la guanyadora va ser Montserrat Martínez del C.N.Reus Ploms , amb un temps de 1:07:13 s.

Pel que fa els resultats del C.A.Igualada Triatló van ser:

151ª Elena BARLABE amb 01:10:43 ( 6ª fèmina de 42 noies i 2ª de la seva categoria )