Jordi Sala, al Motocròs d’Olvan

El pilot de Moto Club Igualada va quedar en 7a posició

Dimarts, 14 setembre 2010. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
El passat 12 de setembre es va disputar la 6a prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Motocròs al circuit d’Olvan.

El jove pilot del Moto Club Igualada Jordi Sala va ser-hi present després d’haver estat apartat dels circuits durant un llarg període a causa d’una greu lesió que el va fer passar per quiròfan el passat mes d’abril.

Després d’uns mesos de molt esforç i treball de rehabilitació en Jordi es reincorpora de nou amb moltes ganes al Campionat Català, i tot i no està encara al cent per cent, sens dubte va fer una extraordinària cursa.

A la tanda d’entrenaments aconseguia el 3r millor temps a la categoria juvenil, molt bon resultat per obtenir un bon lloc a la graella de sortida. A la primera mànega després d’haver estat rodant entre el grup dels deu primers acaba en 6è lloc. A les dues del migdia es donava la sortida a la segona mànega, molta calor, el cansament de la mànega anterior i una no molt bona sortida fan que en Jordi passi a la primera volta a la 15a posició, tot i així aconsegueix remuntar i acabar en 7è lloc, quedant a la final 7è classificat d’un total de 21 pilots.

El proper dia 3 d’octubre al circuit de Parcmotor a Castellolí es disputarà l’última prova del Campionat d’Espanya de Motocròs, on en Jordi també hi serà present, tot i no haver pogut participar en les altres proves del Nacional a causa de la lesió, a Castellolí esperem que ja estigui del tot recuperat.