Jornada negra per als equips igualadins d’hoquei línia

Juvenils, júniors, sèniors i fèmines cauen davant del Sant Adrià

Dijous, 21 gener 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Aquesta setmana els equips del club igualadí van jugar contra el Sant Adrià, un equip molt físic i amb una pista molt especial que gairebé els assegura que l'equip visitant perdi; amb els igualadins, això es va demostrar.

Un dels equips base de l'Igualada H.L.

Dissabte 16 de gener

Juvenils

Sant Adrià 7 & Igualada H.L. 1

Porter: Pol Valls i Miquel Rabell

Jugadors de camp: Xavi Àlvarez, Albert Mudarra, Roger Mas, Hèctor Rodríguez, Irene Pino, Marc Valls(C) 1, Enric Puig, Marc Macarulla, Isaac Robles, Aimar Redolat i Martí Piqué.

Els juvenils van entrar freds a la pista, en els dos primers minuts van encaixar dos gols que van marcar el partit, ja que la pista rellisca molt i costa molt de patinar. Només els jugadors que estan molt acostumats al seu tacte saben treure’n tot el profit, ja que els adversaris prou feina tenen per aconseguir una estabilitat en el desenvolupament normal del joc. Però això ja se sabias com se sap d'altres anyss i el que cal es adaptar-se el més aviat possible i aprofitar el joc.

El Sant Adrià a més va fer una defensa individual asfixiant per tota la pista, i quan ells no tenien el puck aconseguien la seva recuperació molt aviat, cosa que dificultava l'organització del joc per part dels igualadins, que sols van aconseguir veure porteria gràcies a Marc Valls, el capità, que acostuma a treure petroli d'allà on no hi ha. Però de seguida va tornar la defensa individual asfixiant i ofegats van morir, amb un 3 – 1 al final de la primera part i a la segona el mateix, ja que tot i la bona disposició d'en Miquel en sortir a defensar la porteria a la segona part, l'actitud d'uns i altres no va canviar, i a la segona part van encaixar quatre gols més. Partit per reflexionar sobre actituds i no aptituds, i una pista per oblidar.

Júniors

Porter: Cristian Torres

Jugadors de camp: Roger Alemany (C) 1, EdgarMudarra, Eduardo Soto, David López, Marc Valls, Aimar Redolat Albert Muntadas, Enric Puig, Isaac Robles, Marc Macarulla i Martí Piqué.

Repetició de la jugada, però ara en la categoria júnior, i aquest equip encara amb l'afegit de tenir la meitat de l'equip de categoria juvenil, cosa que dificulta el joc davant d'un equip de jugadors més grans, molt equilibrats en el joc, amb un gran físic que supleix amb escreix la part tècnica que alguns jugadors no tenen, però amb una voluntat de ferro.

Els igualadins es van defensar de tot, de l'equip adversari molt ben col•locat a la pista, de la força dels rivals i de la pista mateixa; i jugant contra tantes coses els júniors es van anant perdent en el partit i diluint-se com el sucre en el cafè. Cal que tots plegats treballem per millorar les expectatives de l'equip, escasses actualment.

Sèniors

Sant Adrià 7 & Igualada H.L. 4

Porters: Pol Valls i Cristian Torres

Jugadors de camp: Toni Marcet (C) 1, Cesni Gil, Roger Alemany, Eduardo Soto, Marc Valls 1, Edgar Mudarra, David López 1, Marc Macarulla i Nat Solé 1.

Partit jugat a migdia del dissabte, mala hora per un encontre de jugadors sèniors, ja que alguns dels components igualadins no van ser presents per diferents motius, entre altres de feina. En el més igualat dels partits de la matinal de dissabte, els igualadins van donar la cara i de quina manera, a pesar de les absències abans esmentades i de la pista, a la qual no ens cansarem de fer responsable de la major part de desgràcies en aquesta jornada.

Els igualadins van oposar una bona defensa al Sant Adrià, però la millor adaptació a la pista dels jugadors barcelonins els va anant donant avantatges tècnics i algun de tàctic, ja que podien fer millor les frenades i arrancades a la pista. Els gols es van anant succeint a una i altra porteria, amb un cert avantatge pels jugadors barcelonins, aconseguint arribar al final de la primera part amb un 4 – 2.

A la represa del partit els barcelonins van aconseguir un gol molt ràpid que va agafar per sorpresa els igualadins, però que van respondre molt bé, aconseguint calmar el joc i fent jugades molt meritòries, i el marcador es va escurçar en dos gols (5 – 4); quan ja semblava que els tenien, una jugada de mala sort, i ells aconsegueixen el 6 – 4 que barra el pas als igualadins amb poc temps de maniobra, i en el darrer minut encaixen el definitiu 7 – 4.

Diumenge 17 de gener

Fèmines

Sant Adrià 8 & Igualada H.L. 2

Portera: Maria Pérez

Jugadores de camp: Elisenda Rabell (C) 1, Elena Fernández, Laura Rey 1, Irene Pino, Carla Albareda, Clàudia Fernández, Mireia Grados i Natàlia Domènech.

L'equip femení va ser l'únic equip que va poder jugar diumenge, la resta de partits es van haver de suspendre per la pluja, i les noies es van salvar pels pèls. Les igualadines van plantar cara a les jugadores barcelonines i el resultat demostra l'evolució que l'equip va fent.

A la primera volta, al partit jugat a Igualada, les jugadores barcelonines van guanyar per 14 a 0; diumenge sols van poder fer-ne la meitat i amb l'ajuda de la passivitat de l'àrbitre en un parell de jugades; a més les igualadines van poder marcar 2 gols, un per part de la capitana Elisenda i l’altre per Laura Rey, que sempre està amb la canya a punt i en bona posició per rematar a porteria.

L'equip va fer un partit amb un bon plantejament i va evitar en una pista tan difícil caure amb un resultat semblant a la primera volta. Cal felicitar a totes les noies per la progressió i animar-les a seguir treballant.