Jornada rodona pel bàsquet d'Òdena

Durant el dia el club va recaptar 110€ per La Marató de TV3

Dimecres, 21 desembre 2011. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
La jornada de bàsquet al Mestre Vila Vell va començar amb una victòria molt clara per part de l’equip júnior. Tot seguit, es van jugar partits amb finals d’infart, però amb el resultat final d’un nou ple de victòries. El club acaba l’any amb un total de 31 victòries en 44 partits.

Equips del CB Òdena. Foto: Imma Orriols

Categoria Territorial Sènior Masculí: ÒDENA CB – CB Masquefa 53 - 51

Partit amb un final en què els masquefins van realitzar fins a tres llançaments en els darrers instants del partit que finalment, no van acabar entrant.

Els locals van dominar clarament el primer quart, però el CB Masquefa es va recuperar a partir del segon i l’avantatge inicial va quedar en no res quan a poc menys de 3 minuts pel final del partit va arribar l’empat a 50. El final va donar una important victòria pels odenencs en un partit on les defenses van superar els atacs.

Campionat de Catalunya Sènior B Femení: ÒDENA CB - CB Coll B 53 - 48

Partit molt complicat contra un equip de la part alta de la classificació i que es va mostrar molt disciplinat, amb una defensa molt agressiva i un contraatac rapidíssim. Un primer quart amb un parcial favorable de 15-12 va donar pas a la reacció visitant en el segon, lo que va a portar a un marcador de 23-24 al descans. El partit tornava a començar de nou.

En el 3r quart, un parcial local de 10-0 era contrarestat per un 0-16 d’un equip visitant que no es rendia, lo que portava a un desavantatge de 5 punts. En el 4art. i darrer quart, una defensa aferrissada de l’equip local i tot un reguitzell de faltes visitants, sumat a l’encert des de la línia de tirs lliures (11/16), va fer possible la remuntada. Ara s’obre un període de descans que servirà per preparar el proper partit (15/01/12) contra les actuals líders.

Campionat Territorial Sots 21 Masculí Nivell B: ÒDENA CB – La Toranesa 68 - 60

Victòria molt treballada de l’equip sots 21 davant l’equip lleidatà de Torà. Amb mínims avantatges es va aconseguir dominar el ritme del partit, però no hi ha haver cap moment per la relaxació i fins el darrer segon del partit no es va poder respirar tranquil. L’equip, després d’un fluix començament de campionat, fa setmanes que ja mirà cap amunt i segueix remuntant possicions a la classificació.

Categoria Territorial Júnior Masculí Nivell C: ÒDENA CB – Vilanova del Camí Bàsquet Endavant 91 - 34

Partit sense història on els vilanovins, amb un parcial inicial de 0-4, es van desinflar sobtadament fins el darrer quart, on van aconseguir maquillar mínimament el resultat final i evitar que els locals arribessin als 100 punts.

Durant la jornada, el club va col·laborar amb la Marató de TV3 amb la col·locació d’una guardiola a l’entrada del poliesportiu. La recaptació final va ésser de 110 euros.